Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Driftkoordinator till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär inom hållbar facility management som driftkoordinator hos Lassila & Tikanoja. Spela en viktig roll i att säkerställa en trygg och stabil drift på Södersjukhuset. Vi erbjuder dig ett varierande arbete tillsammans med ett drivet gäng med mycket energi där det finns goda möjligheter för dig att utvecklas vidare. Välkommen med din ansökan!

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Besök vår hemsida för mer information Länge leve fastigheten! | L&T (l-t.se).

Ditt uppdrag
Välkommen till Södersjukhuset, där vi sköter drift och underhåll av sjukhusets byggnader. I rollen som driftkoordinator ansvarar du för hantering av inkommande fastighetstekniska felanmälningar. Ditt arbete innefattar samarbete med kundservice och arbetsledningen för att koordinera ärenden. Du ansvarar för att effektivt fördela arbeten baserat på kompetens, samt säkerställa att alla order hanteras korrekt i våra system och rapporteras enligt etablerade rutiner. Vid eventuella problem är det också ditt ansvar att hålla kontinuerlig kontakt med kunden för att informera om eventuella avvikelser eller förseningar i arbetet.

Är du den vi söker?
Som driftkoordinator hos oss får du möjligheten att arbeta med ett brett spektrum av kontaktytor, eftersom du blir en nyckelperson för såväl kollegor som kunder. För att trivas i denna roll bör du vara en utpräglad lagspelare med starka sociala färdigheter och ett genuint engagemang för att driva vår verksamhet mot uppsatta mål. Vi värdesätter även att du är serviceinriktad, har förmågan att överblicka en stor mängd data och kan fatta självständiga beslut i pressade situationer.  Du tar initiativ, är handlingskraftig och har god förmåga att prioritera och kommunicera.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Eftergymnasial utbildning som fastighetsingenjör på YH, KYH är ett krav
  • Arbetat i en liknande roll som driftkoordinator, servicekoordinator där du koordinerat felanmälan och arbetsorder, bokat ut tekniker
  • Goda administrativa samordningskunskaper
  • God svenska i tal och skrift
Vi ser det som meriterande ifall du har arbetat i sjukhusmiljö samt om du själv arbetat som fastighetstekniker, förvaltare eller liknande.

För oss på Lassila & Tikanoja är säkerheten av största vikt. Av denna anledning utför vi en säkerhetsprövning innan ett anställningsbeslut tas. Den slutliga kandidaten kommer vi be att tillhandahålla ett utdrag från belastningsregistret

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Driftkoordinator
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
03
-
15
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet