Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla

Drifttekniker till Atrium Ljungberg i Sickla
Är du serviceinriktad och på jakt efter en tjänst där du får använda dina kunskaper inom drift, underhåll och skötsel av fastighetstekniska system? Atrium Ljungberg söker just nu en drifttekniker till sin verksamhet i Sickla. Det är en tjänst med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök redan idag!

Ditt uppdrag som drifttekniker
Idag är Sickla en arbetsplats för drygt 8 000 människor och 400 företag med en mängd olika inriktningar. Här låter sig nybildade techbolag och internationella industrijättar inspireras av varandra i livfulla kvarter där luftiga och modernt utrustade kontor samsas med Sicklas stora utbud av allt från hotell och kultur till handel och service.

Du kommer att utgå från kontoret i Sickla och arbeta i nära samarbete med fastighetschef, teknisk förvaltare och andra kollegor. I rollen som drifttekniker ansvarar du för drift, underhåll och optimering av våra fastighetstekniska system och installationer. Du kommer arbeta med kommersiella fastigheter såsom kontor och handel. Tjänsten är på heltid och dagtid.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter
 • Tillsyn och reparation av installationer för el, luft, värme och kyla
 • Tillsyn och underhåll av installationer för passage, larm, data, telefon, elbelysning, VA och brand
 • Tillsammans med teknisk förvaltare beställa och följa upp mindre entreprenadarbeten
 • Arbeta problemlösande och proaktivt med underhåll och fastighetstekniska lösningar
 • Arbeta aktivt med energi- och driftoptimering
 • Daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartner
Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du är även organiserad och duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter och fatta snabba beslut när så krävs. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Du är bra på kundbemötande och service och vill arbeta utifrån Atrium Ljungbergs grundläggande värderingar: Långsiktighet – Samverkan –  Pålitlighet – Innovativt tänkande.

För att lyckas i rollen som drifttekniker söker vi dig med följande kvalifikationer:
 • Minst tre års erfarenhet av en liknande roll som drift- eller fastighetstekniker
 • Relevant utbildning inom drifttekniker YH/KY alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
 • Yrkeserfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter §
 • Läsa och förstå driftbilder, driftkort, flödesschema och planritningar
 • Kunskap i datoriserad styr- och reglerteknik
 • Goda kunskaper i svenska
Vi ser det som meriterande ifall du har:
 • Utbildning inom fastighetsdrift som t.ex. heta arbeten, SBA, Styr & Regler, FAVAL liftutbildning eller höga höjder
 • Erfarenhet av att arbeta med Siemens som styrsystem och DeDu

Om företaget
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision Alla vill leva i vår stad. Läs mer om vår verksamhet på www.al.se.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Atrium Ljungberg, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Atrium Ljungberg. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Drifttekniker
Stad
Nacka
Sista ansökningsdatum
22
-
12
-
16
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet