Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Drifttekniker till fastighetsbolag i Stockholm

Drifttekniker för konsultuppdrag i Stockholm
Just nu söker vi en erfaren Drifttekniker som är kunnig inom både bostad och kommersiella lokaler till vår kund i Stockholm. Konsultuppdraget är på heltid och kommer pågå under 6 månader. Vår kund är ett välrenommerat och välkänt fastighetsbolag. Du kan välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller som anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB.

Om uppdraget
Du kommer i huvudsak att ansvara för drift och underhåll av bostäder och kommersiella lokaler i Stockholm i ett team med andra drifttekniker och förvaltare. Du är ansvarig för drift, underhåll och skötsel av fastighetens tekniska system, innebärandes att systemen ska fungera och underhållas i enlighet med våra riktlinjer samt hyresgästernas förväntningar. 

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvar för byggnadens löpande drift, skötsel, underhåll och reparationer
  • Ansvar för drift- och mediestyrning, styr- och regleroptimering
  • Löpande och planerade/akuta reparationer och underhåll
  • Leda och samordna reparationsarbeten
Vem söker vi?
Vi söker framförallt dig som är en serviceinriktad, lösningsorienterad och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med den senaste tekniken och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.
  • Erfarenhet som drifttekniker inom fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av att arbeta med ett kommersiellt fastighetsbestånd
  • Goda kunskaper inom värme, kyla, ventilation, styr & regler och driftoptimering
  • Goda kunskaper om funktioner och samverkan mellan fastighetssystem
  • B-körkort
Konsult eller anställning
Du kan välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller som anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Du kommer vara placerad på heltid hos vår kund i norra Stockholm under hela uppdragsperioden. Isaksson Rekrytering arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson Rekrytering brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Therese Hammarberg på 0763-09 20 00 eller therese@isakssonrekrytering.seVälkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se 
Ansök här
Titel
Drifttekniker
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
11
-
08
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet