Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Drifttekniker till Huge Bostäder i Huddinge

Vill du vara med och skapa ett samhälle att trivas och utvecklas i genom hela livet? Tycker du att det låter spännande att få vara med och utveckla nya och attraktiva miljöer där människor vill bo, mötas och umgås? Då ska du komma och jobba hos oss. Välkommen med din ansökan till Isaksson Rekrytering!

Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 anställda fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar ca 8 000 lägenheter och sex handelscentrum i kommunen. Vi är ett fastighetsbolag som tar ett stort samhällsansvar, andas våra värderingar i vårt arbete och är måna om våra medarbetares välmående. Vi är nominerade som en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024 för unga talanger. Det är vi stolta över. Huge vill vara en arbetsplats som kännetecknas av samarbete, delaktighet och engagemang. När du jobbar hos oss ska du känna att du utvecklas och har arbetsglädje – helst varje dag! För mer information besök vår hemsida www.huge.se

Gör din karriär här
Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll där du själv planerar hur din arbetsdag ska se ut. På Huge blir du välkomnad in i en trevlig gemenskap där vi värdesätter teamkänslan. Vi satsar på ett coachande ledarskap där du som medarbetare har stora möjligheter att själv vara med och påverka. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling.

Din roll
Som drifttekniker hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande kommersiella fastigheter i Huddinge som utmanar och utvecklar din tekniska kompetens. Du blir en nyckelperson i vårt team, ansvarig för den dagliga tillsynen, skötseln och optimeringen av våra fastighetstekniska installationer. Genom ditt arbete kommer du att förbättra våra tekniska system och bidra till att minimera energianvändningen, vilket skapar ett hållbart och hälsosamt inomhusklimat för våra hyresgäster. Hos oss blir du en del av ett engagerat team, där samarbete med kollegor, kunder och entreprenörer är centralt. Ditt arbete innebär nära samverkan med förvaltningsorganisationen och regelbundna avstämningar för att säkerställa att våra mål uppnås. Du kommer också att spela en viktig roll i att lämna underlag och förslag till fastigheternas underhållsplan.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Service och underhåll av installationer och styrsystem för ventilation och inomhusklimat
 • Drift- och energioptimering
 • Medverka i optimerings- och förbättringsarbetet av vår övergripande fastighetsstyrning
 • Löpande underhåll, rondering, felsökning och reparationer samt mindre installationer
 • Vara delaktig i drift- och underhållsplanering
 • Tekniskt och arbetsledande stöd till gruppen
 • Avrop och styrning av entreprenörer
 • Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
 • Medverka vid myndighetsbesiktningar
 • Följa upp energiförbrukning
 • Larmhantering

Personliga egenskaper
Vi söker en drifttekniker med bred fastighetskompetens som är trygg och kunnig i sin yrkesroll. Med ett professionellt och kundorienterat förhållningssätt drivs du av att arbeta inom fastighetsbranschen och att alltid sätta kunden i fokus. Du är en problemlösare och ansvarstagande, med en logisk och strukturerad metodik i felsökningssituationer. Rollen innebär mycket kundkontakt och samarbete, vilket gör din serviceinriktade inställning och din förmåga att samarbeta effektivt med andra avgörande. Om du är redo att bli en del av ett dynamiskt team där du kan växa och utvecklas, vill vi gärna höra från dig!

Vi söker dig har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller likvärdig utbildning/erfarenhet
 • Minst 5 års erfarenhet av en motsvarande roll som drifttekniker
 • Erfarenhet av kommersiellt fastighetsbestånd
 • Goda kunskaper i att bemöta under och hantera kundrelationer
 • Goda kunskaper inom drift, samtliga discipliner VVS, kyla, värme, ventilation, styr&regler, brand o sprinkler
 • Goda kunskaper i att arbeta med arbetsorder i ett arbetsordersystem, god administrativ förmåga
 • Flytande i svenska tal och skrift
 • B-körkort
Vi ser det som meriterande ifall du har en teknisk utbildning inom styr- och reglerteknik, ventilation, VVS eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Huge Bostäder räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Huge Bostäder Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Drifttekniker
Stad
Huddinge
Sista ansökningsdatum
24
-
08
-
18
Sektor
Offentlig
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet