Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Drifttekniker till Riksbyggen i Stockholm

Vi söker efter två drifttekniker; en för kommersiella fastigheter i centrala Stockholm som sträcker sig vidare mot Norra Stockholm, och en annan för kommersiella fastigheter i Södra Stockholm. Som drifttekniker på Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunderna. Arbetet är omväxlande, socialt och mycket självständigt med ett stort eget ansvar.

Vad ska du göra?
Som drifttekniker arbetar du med kommersiella fastigheter som kräver teknisk kompetens. Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med kollegor. Ditt huvudansvar kommer att vara att förbättra tekniska system i våra kunders fastigheter. Hos oss är datorn och telefonen ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Daglig kommunikation med kunder, kollegor och leverantörer.
  • Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system.
  • Utföra service på värme-, ventilations-, samt styr- och reglersystem.
  • Hantera avtalsarbeten såsom uppföljning av mediestatistik, service av tekniska installationer och driftövervakning.
  • Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem mm. hos våra kunder.
  • Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system.

Vem är du?
Vi söker dig som har en bred fastighetskompetens och är trygg och kunnig inom din yrkesroll. Du är en lagspelare med god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Du agerar professionellt och kundorienterat och tycker det är roligt att arbeta inom fastighetsbranschen och med kunden i fokus. Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning samt några års erfarenhet av att ha arbetat som drifttekniker.
  • Kunskaper inom brandlarm/sprinkler, Heta arbeten, värme- och ventilationssystem, styr och- reglerteknik. 
  • God datavana
  • B-körkort

Tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför snarast möjligt. I denna rekrytering så samarbetar vi med Isaksson Rekrytering, om du har frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist på telefon 073-526 33 29, email: frida@isakssonrekrytering.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Är du nyfiken på hur det är hos oss? Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Ansök här
Titel
Drifttekniker
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
11
-
11
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet