Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Drifttekniker till Riksbyggen Stockholm

Vi söker en drifttekniker till vårt team inom fastighetsförvaltningen i Stockholm. Som drifttekniker på Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande, socialt och du arbetar självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra? 
Som drifttekniker arbetar du främst med drifttekniska frågor och ansvarar för drift och skötsel av fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostads- som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer och kontroller av fastigheternas värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt övrig fastighetsrelaterad teknik och du uppmuntras att komma med egna förslag och idéer på åtgärder. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system.
  • Utföra service på värme-, ventilations-, samt styr- och reglersystem.
  • Hantera avtalsarbeten såsom uppföljning av mediastatistik, service av tekniska installationer och driftövervakning.
  • Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilationsproblem mm. hos våra kunder.
  • Reparations- och underhållsåtgärder i drifttekniska system.
  • Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt.
  • Daglig kommunikation med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer.

Vem är du?
Du har driftteknikerutbildning alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. En bred fastighetsteknisk kompetens genom några års relevant arbetslivserfarenhet från värme och- ventilationssystem, styr- och reglerteknik samt brandlarmsanläggningar är en förutsättning för arbetet.

Då arbetet innebär mycket kundkontakter förstår du vikten av att vara serviceinriktad och kunna samarbeta och samverka med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är driven och målinriktad, har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kräver B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm, men arbete på även andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb, sista ansökningsdag är 2023-06-23. Urvalsprocessen sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag. 

I denna rekrytering så samarbetar vi med Isaksson Rekrytering, så vid frågor om tjänsten kontakta Josefin Chapovalova, josefin@isakssonrekrytering.se

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film. Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Ansök här
Titel
Drifttekniker
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
30
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet