Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Drifttekniker till Triennium Stockholm AB

Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter, kvalitet och ett gott hantverk. Vi söker en drifttekniker som ska arbeta över hela Stockholm. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta brett inom drift, teknik, energioptimering samt styr- och reglerteknik. Skicka in din ansökan till Isaksson Rekrytering redan idag och ta första steget mot en spännande karriärmöjlighet!

Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt och Triennium Syd drygt närmare 300 miljoner med bra resultat. Trienniumgruppen ingår i den finska koncernen Alltime Group OY. För mer information besök https://www.triennium.se

Ditt uppdrag
Vi söker en drifttekniker med ett genuint intresse för och fokus på drift, energioptimering, teknik samt styr- och reglerteknik för att förstärka och utveckla vår drift- och energigrupp i Storstockholm. Rollen innebär en kombination av operativt projektarbete och kompetensutbildning av tekniker i ditt team.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Injustering av styr-och reglerfunktioner för optimal drift av värme, kyla och ventilation.
  • Driftövervakning, larmhantering och optimering
  • Felsökning, service och underhåll
  • Ta fram och föreslå förbättringsåtgärder och alternativa lösningar
  • Daglig kommunikation med kunder, medarbetare och leverantörer
Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som vill utveckla andra och själv utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmågan att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande.

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kompetenser:
  • Minst två års erfarenhet i en roll som drift/fastighetstekniker där likartade arbetsuppgifter ingått
  • Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området alt. relevanta kurser
  • All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt
  • B-körkort är ett krav
Ansökan och kontaktuppgifter:
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist på tel. 073-526 33 29 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 21 mars 2024. Kontakt från rekrytering- och bemanningsbolag och annonsörer undanbedes.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv
Ansök här
Titel
Drifttekniker
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
26
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet