Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Elanläggningsansvarig till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en spännande roll som Elanläggningsansvarig? Lassila & Tikanoja behöver nu stärka upp sin verksamhet i Stockholm. Vi på Isaksson Rekrytering har därför fått i uppdrag att hitta dig som trivs i ledarrollen och är beredd att ta ett större ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB

Ditt uppdrag
I rollen som elanläggningsansvarig kommer du arbeta med fastighetsdriften på ett sjukhus med både nya och komplexa byggnader samt teknik. Du kommer vara en nyckelperson i teamet med ansvar för att alla el-relaterade uppgifter som förekommer på ett sjukhus. Du agerar som en operativ projektledare och är ute på plats och följer upp dina projekt.
Du kommer dessutom fokusera på att:
 • Ansvar för att följa upp och stödja elektriker med felsökning och underhåll på elanläggningen
 • Sköta byggnader som omfattas av entreprenaden utan avbrott och skador
 • Energioptimering och arbeta enligt driftsplan
 • Projekt inom el/reservkraft
Vi erbjuder ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O varav dina insatser kommer vara en viktig del i verksamheten.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda och fokuserar på att hitta lösningar. Som person är du ordningsam och har ett högt driv. Vidare är du duktig på att prioritera och fatta egna beslut i stressfyllda situationer då dina arbetsuppgifter prioriteras efter de felanmälningar du får. Under din arbetsdag kommer du ha daglig kontakt med både intern och extern personal, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt. Då L&T är en stor koncern har du även framöver möjlighet att personligt utveckla dig inom organisation- och målstyrning.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:
 • Mångårig erfarenhet som elektriker
 • Tidigare arbetat med elinstallationer på tekniskt avancerade och komplexa byggnader, gärna sjukhus.
 • God förståelse för vad elanläggningsansvaret innebär och kunna omvandla kraven till en del av driftsplanen
 • Självständigt kunna planera och genomföra tillsyn, skötsel och underhåll av olika fastigheter
 • Mycket god förståelse för hur tillsyn- och skötselåtgärder påverkar underhållsbehovet
 • God förståelse/kunskaper om reservkraftsanläggning
 • Goda kunskaper inom relevanta lagar, regelverk, standard och ESA.
 • Kompetens inom högspänning
 • B-körkort
Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten skickar du in CV via annonsen. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se telefonnummer: 076-000 11 97. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Elanläggningsansvarig
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
09
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet