Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Elektriker sökes till Nya Bra Anpassning Sverige AB i Stockholm

Till vårt team i Stockholm söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag!

Nya Bra Anpassning Sverige AB är ett växande företag inom bygg & bostadsanpassning som verkar i Stockholm län Det betyder att vi i ditt hem gör installationer av olika typer av produkter för ökad tillgänglighet. Det kan också handla om en ren ombyggnation som breddning av en dörr eller bygge av en trall. Allt för att göra ditt hem mer tillgängligt och funktionellt. Se även vår hemsida www.braanpassning.se

I vårt team finns all kompetens och dessutom många års erfarenhet av att ta fram och implementera praktiska lösningar, skräddarsydda utifrån våra kunders behov. Vi tänker nytt och följer noga med i utveckling av produkter och tekniker, och vi samarbetar med de ledande leverantörerna för att garantera att våra bostadsanpassningar håller högsta kvalitet.

Om tjänsten som elektriker
Vi arbetar med samtliga kommuner i Storstockholm, har kontor och lager i Länna. Du kommer utföra installation och elarbeten vilket inkluderar följande:
  • Elarbeten, montera spisvakt och dörrautomatik
  • Stigarbyte och byte av el central
  • Installation av funktionsanpassade spol/torktoaletter
  • Installation av anpassad belysning
I många ärenden jobbar man i team tillsammans med våra snickare/elektriker. Tjänsten är heltid 40tim/veckan Mån-fre 07.00-16.00 med möjlighet till flextid.

Vem söker vi?
Vi söker framför allt dig med arbetsledaransvar och som är en driven och ambitiös person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att få ta eget ansvar. För att lyckas i denna roll bör du också vara en kreativ problemlösare som inte är rädd för att hugga i när det behövs.

Vi ser gärna att du har en lång erfarenhet av att arbeta som elektriker med AL och goda erfarenheter inom el, dra kabel och felsökning. Du bör även ha goda kunskaper av stigarbyten och byte av fastighetscentralen i flerbostadshus. Det är till stor fördel ifall du tidigare har arbetat hemma hos privatpersoner och är allmänt händig inom till exempel snickeri eller VVS. B-körkort är ett krav då våra medarbetare har varsin servicebil.

Ansökan och kontaktuppgifter
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten, kontakta josefin@isaksssonrekrytering.se eller 0760-00 11 97. Välkommen med din intresseanmälan. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt.
Ansök här
Titel
Elektriker
Stad
Skogås
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
10
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet