Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Elektriker till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär inom hållbar facility management och sjukhusdrift genom att bli en del av vårt team hos Lassila & Tikanoja. Som elektriker hos oss kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra elanläggningar och tekniska system fungerar optimalt, vilket är avgörande för en trygg och effektiv sjukhusmiljö på Gamla Karolinska i Solna. Om du har tidigare erfarenhet och kompetens inom elteknik, ansök idag och bli en värdefull resurs för vårt dedikerade team!

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB

Ditt uppdrag som elektriker
I denna roll kommer du att spela en central roll inom sjukhusområdet Gamla Karolinska i Solna, där du hanterar både äldre och modern teknik. Fastighetsområdet är lika stort som Gamla Stan och din huvudsakliga uppgift är att tillsammans med ditt team säkerställa en trygg och stabil sjukhusdrift. Som elektriker kommer du att ha ett brett ansvar för tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av våra elanläggningar, vilket omfattar över 800 driftutrymmen, fläktutrymmen, pumpar och motorer, samt undercentraler. Ditt arbete sträcker sig från att installera armaturer till att felsöka i våra styrsystem och fastställa eventuella fel. Du kommer även att vara involverad i rondering av våra anläggningar. Inom vårt team finns flera elektriker som specialiserar sig inom olika områden, såsom reservkraft och UPS. Det finns möjligheter att utvecklas inom dessa områden på sikt.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är självgående, bra på att samarbeta och kan lösa problem. Du ska vara noggrann och ansvarstagande, och du behöver ha känsla för kvalitet. Dessutom är det värdefullt om du har tidigare erfarenhet inom området och är duktig på att bygga relationer både internt och externt.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Utbildad elektriker samt självständigt kunna utföra tillsyn, skötsel och service samt felsökning av elanläggningar
  • Minst 3 års erfarenhet som serviceelektriker inom fastighetsbranschen alternativt industrin
  • Erfarenhet av att jobba mot serviceavtal
  • Goda kunskaper om felsökning och förståelse för system med både primär och sekundär kraft
  • Goda kunskaper om ESA samt andra relevanta lagar och regelverk
  • Kunskap om el i medicinska utrymmen
  • Kunskaper att jobba i administrativa system
  • God svenska i tal och skrift

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se


 
Ansök här
Titel
Elektriker
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
05
Sektor
Privat
Branch
Ingenjörsyrken
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.