Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Elektriker till Servicesidan i Stockholm

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? Servicesidan ska nu förstärka sitt team med en ambitiös och driven person till rollen som elektriker. Låter det som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan idag! 

Servicesidan är ett bolag vars service- och projektavdelning inom el står inför en tillväxtresa. Vår ambition är att med moderna installationer och proaktiv underhållning skapa längre hållbarhet, lägre kostnader och ett i helhet bekymmerslöst fastighetsägande.

Om tjänsten
I rollen som elektriker kommer du att arbeta självständigt med olika typer av fastighetstekniska elsystem och installationer. Det här är en tjänst med variationsrika arbetsdagar och med stor frihet under ansvar. För rätt person finns kan utvecklingsmöjligheter till projektledare eller en arbetsledande roll uppstå. Dina framtida medarbetare är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Arbeta problemlösande och proaktivt med elektriska installationer.
  • Ta fram förbättringsförslag och analysera åtgärder.
  • Främst arbeta i olika projekt och servicearbeten.
  • Rapportering till VD och budgetuppföljning
  • Möten med kunder och ditt team för att säkerställa kvalitet och lönsamhet
Är du den vi söker?
Det här jobbet passar dig som uppskattar ett bolag som är i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig som är en driven, organiserad och ambitiös person motiveras av att ha varierande arbetsuppgifter och att få ta eget ansvar för sitt arbete. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom projektledning, kundkontakt och arbetsledning, vilka du erhållit antingen från studier och arbetslivet.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer:
  • Utbildad elektriker
  • Minst tre års erfarenhet som elektriker inom installation och service
  • Goda kunskaper inom styr och regler
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Servicesidans räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Servicesidan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansök här
Titel
Elektriker
Stad
Vällingby
Sista ansökningsdatum
22
-
12
-
16
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet