Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Energi/ Drifttekniker till Lassila & Tikanoja i Linköping

Är du en driven lagspelare som gillar att jobba i högt tempo? Är du dessutom Energi/ Drifttekniker med några års erfarenhet? Då vill vi gärna ha med dig i vårt team! 

Vi på Lassila & Tikanoja söker nu Energi/ Drifttekniker som gillar utmaningar till våra team i Linköping. Som Energi/ Drifttekniker kommer du att aktivt löpande arbeta med drift- & energioptimering av kundernas fastigheternas gällande både nuläge samt även agera rådgivare avseende förbättringsåtgärder eller framtida investeringar.
Hos oss är det högt i tak och du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst tight team där alla tar ansvar fullt ut. Man har förståelse för vikten av sitt och varandras arbete och är generellt mycket hjälpsamma mot sina kollegor.

Om uppdraget
Lassila & Tikanoja sköter tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll för ett antal stora fastighetsägare bl a Lejonfastigheter och Region Östergötland med allt vad det innebär. Vi sköter alla funktioner i fastigheten från tak till golv för att säkra driften i lokalerna.

Som Energi/ Drifttekniker ansvarar Du för fastigheternas inomhusklimat samt styr- och reglersystemets inställda värden. Det innefattar operativt arbete inom energi samt driftoptimering.
Du kommer att ingå i ett tight team av bestående av tekniker inom fastighet och el, där samarbete är en viktig nyckel för att säkra driften för respektive fastighet.
.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Utförande av tillsyn- och skötselåtgärder samt hur avhjälpande underhåll påverkar fastighetens drift, energi och inomhusklimat.
 • Genomföra analyser och utredningar för det löpande energiarbetet.
 • Utföra mätning och loggning av energiflöden.
 • Löpande avrapportera pågående energiarbete inkl. energistatistik samt potentiella energi och förbättringsåtgärder
 • Aktivt arbeta med beställarens system avseende energiövervakning (f.n. Vitec) samt larmhantering i ifix
 • I nära samarbete med Beställaren upprätta en plan avseende energioptimering.
 • På avrop utföra mindre energiutredningar inför kommande energiprojekt.
 • Vara delaktig vid projekts förstudie tillsammans med B samt vara delaktig kring driftoptimering för ny- och ombyggnationer.

Vem är du?
 • Vi tror att du har minimum 3 års erfarenhet av fastighetsdrift
 • Det är ett krav att Du har 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller motsvarande yrkesutbildning
 • Du har god vana att genomföra analyser, mätavläsningar och utredningar för det löpande energiarbetet samt att utföra mätningar och loggning av energiflöden
 • Du har även dokumenterad erfarenhet av att löpande avrapportera pågående energiarbete inkl. energistatistik samt potentiella energiåtgärder
 • God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
 • B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av
 • Driftoptimering för ny- och ombyggnationer.
 • Kunskap om hur Styr och övervakningssystem (ifix) och Scadasystem, (Vitec) fungerar och hur man använder det för att optimera fastighetens prestanda.
 • Felsökningar samt avhjälpande på ventilation och värmesystem

Vi tror att du är en nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du är en god problemlösare som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt med hög servicekänsla och affärsmannaskap. Som person är du driftig, initiativtagande och förstår konsekvenserna av ditt arbete. Du reagerar positivt på stressade situationer och tar dig an dina uppgifter med ett lugn och agerar rationellt. Sist men inte minst är du socialt kompetent och ser fördelarna med ett gott samarbete. Känns det här som tjänsten för dig?

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Lassila & Tikanoja´s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se


Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
 
Ansök här
Titel
Energi/ Drifttekniker
Stad
Linköping
Sista ansökningsdatum
23
-
05
-
30
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet