Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Energiingenjör till Riksbyggen i Norrköping

Energiingenjör till Riksbyggen i Norrköping
Riksbyggen söker nu energiingenjör som har driv och vill vara med att utveckla energiområdet för våra kunder i marknadsområde Norrköping med kontor i Norrköping och Västervik. Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela våra grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling.

Om tjänsten som energiingenjör
Fastighetsförvaltningen i Norrköping söker nu en engagerad energiingenjör som vill utveckla vår energiaffär tillsammans med kollegor inom alla delar i förvaltningen för att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för kund.

Som energiingenjör ansvarar du för införsäljning/uppföljning av energioptimeringsavtal samt projektledning av installationsentreprenader. Du upprättar energibesparingskalkyler och förfrågningsunderlag för kund samt utför upphandlingar och kvalitetsuppföljning. Du är drivande i säljarbetet av energi- och miljöprojekt till befintliga och nya kunder. Rollen innebär ansvar för utveckling av nya lösningar och arbetssätt avseende energi- och miljötjänster samt omvärldsbevakning inom respektive inriktning.

Är du den vi söker för tjänsten?
Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta våra kunders behov. Det är viktigt att du är social och kan skapa en öppen och förtroendefull dialog samt kunna förmedla tekniska problem och lösningar på ett enkelt sätt.

Kvalifikationer
 • Högskoleutbildning nom fastighets-, energi-, drift, VVS- eller byggteknik alternativt teknisk gymnasieutbildning i kombination med gedigen erfarenhet från relevant arbete
 • Minst fem års erfarenhet som energiingenjör, energicontroller eller motsvarande
 • Erfarenhet från fastighetsdrift, installationsservice eller energioptimering av bostadsfastigheter
 • Erfarenhet av att jobba med införsäljning av energilösningar, energibesparingar gentemot kund
 • Erfarenhet av projektledning samt erfarenhet av digitala styr- och övervakningssystem
 • Kunna göra beräkningar och presentera ekonomiska kalkyler för olika åtgärdsförslag ingår i rollen
 • Goda datakunskaper inom Officepaketet, kalkylverktyg samt energianalysverktyg.
 • B-körkort
 • Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift
   
Vi ser det som meriterande ifall du har följande kvalifikationer
 • Är utbildad energiingenjör, driftingenjör med inriktning energi och fastigheter
 • Certifierad energiexpert och för att göra energikartläggningar
 • Erfarenhet inom upphandling och inköp av entreprenader inom tjänsteområdet
 • Erfarenhet av systemet Momentum, Metry, Agresso
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping. Arbete på andra
orter förekommer. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida senast 22-10-30 då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova 076-000 11 97. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Riksbyggen.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI. För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Energiingenjör
Stad
Norrköping
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
10
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet