Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Energiingenjör till Stena Fastigheter i Stockholm

Vill du vara med på en spännande resa i ett av Sveriges största privata fastighetsbolag? Brinner du för teknik och energilösningar? Vill du vara med och skapa hållbara fastigheter? Då är du sannolikt rätt person för oss!

Om tjänsten
I rollen som energiingenjör kommer du att utföra driftoptimeringar på våra fastigheters värme-, kyla, ventilations- och styrsystem. Du blir en viktig resurs i Stena fastigheters arbete med att nå våra energimål. Som specialist kommer du även vara ett bollplank till våra fastighetstekniker och förvaltningen i stort gällande tekniska frågor ute i fastigheterna. Vi utvecklar våra fastigheter och effektiviserar dem för hållbara lösningar som sparar energi och förbättrar innemiljön i våra bostäder och lokaler. Du kommer med din expertis bli en viktig spelare där vi uppmuntrar kreativa tankar som kan bidra till långsiktiga och hållbara energilösningar. Vi vill att fastigheterna ska vara så energieffektiva som möjligt och stå kvar i många år. Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställning om sex månader. Arbetstider: måndag 8–19, tisdag-torsdag 8–17, fredag 8–13.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra driftoptimeringar.
  • Ta fram handlingsplaner och rutiner för förebyggande underhåll för fastigheters värme-, ventilations- och styrsystem.
  • Ritningar och dokumentations handlingar skall gås igenom vid projekt och projektslut, både vid egna projekt och vid nyproduktion.
  • Uppdatera tekniska anvisningar vid behov.
  • Du kommer att initiera och projektleda energiprojekt och ha ekonomiskt ansvar före, under och efter projektets slut samt uppföljning av avkastning på projekten.
  • Delta vid budgetarbeten.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och människor, en vilja att arbeta tillsammans med andra och visa omtanke om dem och de du arbetar för. Vi ser det som en självklarhet att du anstränger dig för att vi ska få nöjda kunder. Du tycker om att arbeta med energifrågor, gillar utveckling och är nytänkande. Du har erfarenhet av att arbeta med energirelaterade driftsfrågor, arbete med el, värme-, ventilations- och styrsystem. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av injustering värme och/eller ventilationssystem samt arbete i SCADA och energiuppföljningssystem. Mycket meriterande med en universitetsutbildning inom drift och underhåll.

Vi förväntar oss att du är ansvarsfull, noggrann och att du inte drar dig för att ta egna initiativ. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du bör vara analytisk och kunna tänka kreativt när det gäller att granska energiuppföljningen. Med din positiva inställning vill du hjälpa och utbilda andra medarbetare på Stena fastigheter. Du har god datorvana och har lätt för att uttrycka dig i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper.
Körkort är ett krav.

Om Stena Fastigheter
Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi finns på tre orter i Sverige – Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi hyr ut lägenheter och lokaler, vi utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. Vi skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler. Vi är långsiktiga ägare och därför är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen.

Ansökan
Den här är en direktrekrytering vilket innebär att processen hanteras av Isaksson Rekrytering och du kommer att bli anställd direkt hos Stena Fastigheter. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via tel. 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Stena Fastigheter begär utdrag från belastningsregistret som en bakgrundskontroll på vår slutgiltiga kandidat som vi ämnar erbjuda tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Energiingenjör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
04
-
28
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet