Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Energitekniker till ENSTAR i Stockholm

Energitekniker till ENSTAR i Stockholm
Motiveras du av att lösa komplexa problem och av att utveckla nya tekniska lösningar? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering en tekniker till ENSTAR i Stockholm.

ENSTAR grundades för att kunna spela en avgörande roll för att utveckla den traditionella energimarknaden för en hållbar framtid. ENSTAR bryter ständigt ny mark och är idag en ledande aktör för omställningen till förnybar energi. ENSTAR ska vara bolaget som ligger i framkant när det gäller innovation och realisering av förnybar energi.

Vad ska du göra?
Vi söker nu en Energitekniker till Affärsomådet Energiförvaltning till ENSTAR vars uppgift är att arbeta med såväl förebyggande som avhjälpande service inklusive felsökning och mindre energiprojekt hos våra kunder. Du blir en del av vår avdelning för Energiförvaltning som i dagsläget består av åtta kollegor och du kommer rapportera till Driftledaren Energiförvaltning. Ditt uppdrag i denna roll utgörs främst av felsökningar, felavhjälpande åtgärder, projektberäkningar, samordna och säkerställande att systemen fungerar enligt vårt garantiåtagande inom fastighetens tekniska system för värme, ventilation och styr och regler.

Ditt ansvar omfattar huvudsakligen:
 • Felsökning och uppgraderingar/ändringar i befintliga anläggningar
 • Löpande systemunderhåll / dokumentation av utfört arbete
 • Behjälplig i förebyggandeunderhåll så som filter, ÅVB-rengöring.
 • Utföra reparationer av kul/hjullager/pumpar/fläktar, felsökningar av VMP
 • Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt
 • Kunna läsa och förstå el-scheman, ritningar, apparatskåpsritningar och flödesbilder
 • Ekonomisk förståelse för vad som skapar lönsamhet i serviceuppdragen
 • Kunna planera och utföra kastbyten av diverse installationer såsom pumpar, fläktar, ställdon, styrventiler, kontaktorer och panel pc med tillhörande styr med mycket mera
 • Identifiera och driva mindre projekt på de fastigheter man ansvara för

Vem söker vi för tjänsten?
Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande, trygg i din roll och kompetens som tekniker. Du trivs med att möta kunder och leverantörer i din vardag. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra men även duktig på att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är noggrann, systematisk och ansvarstagande. Du behöver även vara prestigelös och lösningsorienterad.

Vi tror att du som söker har:
 • Eftergymnasial utbildning som fastighetsingenjör, drifttekniker eller annan inriktning som bedöms relevant för tjänsten alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
 • Tidigare arbetat som drifttekniker, fastighetstekniker, servicetekniker, elektriker, kyltekniker eller annat yrke relevant för tjänsten
 • Goda kunskaper inom fastighetstekniska discipliner såsom värme, kyla, ventilation, styr och regler
 • Erfarenhet och systemförståelse från att ha arbetat med något/några fastighetstekniska system
 • Erfarenhet av att ha arbetat med förebyggande och avhjälpande service inom fastighetstekniska system
 • God datavana
 • God förmåga att uttrycka sig såväl muntligt som skriftligt i svenska
 • B-körkort

Vi ser det som meriterande:
 • Utbildning inom styr och regler, energi, värme, VVS eller ventilation
 • El-behörigheter
 • Erfarenheter av att arbeta inom energiområdet
 • Erfarenhet av att driftsätta en anläggning, drifttagning inom till exempel kyla, eller annat

Om ENSTAR
ENSTAR är ett svenskt företag som ingår i Peas Industries, en koncern med fokus på förnybar energi. I koncernen ingår även OX2, Biond, Bonbio samt Utellus. Vi är ett självfinansierat bolag med bas i Stockholm. Vi bedriver samarbeten över hela Sverige. Vi är ett företag i stark tillväxt och ständig utveckling, därför är vi också måna om att våra medarbetare också ges möjligheter till både kompetensutveckling och att växa med företaget och rollen. Vi är ett engagerat team vars mission är att hjälpa våra kunder att hela tiden kunna utvecklas inom hållbarhet och energieffektivisering. För att trivas hos oss måste du gilla att vara i en dynamisk miljö där vi genom kunskap, samarbete och lyhördhet tar fram lösningar för våra kunders energibehov på både kort och lång sikt.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för ENSTAR:s räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av ENSTAR. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).
Ansök här
Titel
Energitekniker
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
04
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet