Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Energitekniker till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Bli en del av vårt team som energitekniker på Lassila & Tikanoja och ta ansvaret för att leda energieffektiviseringen vid Löwenströmska sjukhuset och Jakobsbergs sjukhus. Vi strävar efter att skapa en hållbar morgondag genom våra tjänster inom facility management. Din expertis kommer att vara en del av nyckeln till vår framgång. Anslut dig till vårt team och gör verklig skillnad idag!

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Besök vår hemsida för mer information Länge leve fastigheten! - L&T (l-t.se).

Ditt uppdrag som energitekniker
Som energitekniker hos oss kommer du att vara en avgörande kraft i arbetet med energieffektivisering vid Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby och Jakobsbergs sjukhus i Järfälla. Ditt fokus ligger på att förbättra och finjustera sjukhusens energisystem, från tvåstegsväxling och geoteknik till värmepumpar och finjustering av styrsystem. I nära samarbete med energikoordinatorer och projektledare för energibesparingar, kommer du att använda systemet Momentum för att övervaka och rapportera energianvändningen.

Din roll innebär också att arbeta hand i hand med ett tvärfunktionellt team av experter för att säkerställa en säker och effektiv sjukhusmiljö, där dina insatser bidrar till en pålitlig och felfri drift.
.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är erfaren inom styr- och reglerteknik och har en passion för att driva energieffektivisering framåt. Du bör vara en skicklig problemlösare med en strävan efter kontinuerlig lärande och utveckling inom området. Det är viktigt att du har erfarenhet av energioptimering. För denna position är det en fördel om du bor i norra Stockholm.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
 • 1,5 års eftergymnasial KY/YH utbildning med inriktning fastighetsteknik/driftteknik
 • Kurser inom Scada, KNX
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll inom energi, såsom energitekniker, drifttekniker eller styr- och reglertekniker med energibesparing
 • Erfarenhet av att arbeta med energioptimering/energibesparingar i kommersiella fastigheter eller inom industrin
 • Goda kunskaper i praktisk energieffektivisering
 • Erfarenhet av praktisk driftoptimering för effektivt inomhusklimat
 • Goda kunskaper i Scada, Cidetec, Larmia eller annat öppet styrsystem
 • Grundläggande till goda kunskaper inom KNX belysningssystem
 • Certifikat Heta arbeten
 • B-körkort
   
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
 
Ansök här
Titel
Energitekniker
Stad
Järfälla
Sista ansökningsdatum
24
-
01
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet