Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Engagerad Elektriker till L & T i Norrköping

Driftig Elektriker till Lassila & Tikanoja i Norrköping

Är du en driven lagspelare som gillar att jobba i högt tempo? Är du dessutom elektriker med några års erfarenhet? Då vill vi gärna ha med dig i vårt team! 
Vi på Lassila & Tikanoja söker nu en elektriker som gillar utmaningar. Ingen dag är den andra lik då du kommer att jobba bland annat med service, underhåll, installationsarbete och felavhjälpande underhåll på elanläggningar och styr- och reglerutrustningar. I tjänsten ingår planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer.

Hos oss är det högt i tak och du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst tight team där alla tar ansvar fullt ut. Man har förståelse för vikten av sitt och varandras arbete och är generellt mycket hjälpsamma mot sina kollegor.

Om uppdraget
Lassila & Tikanoja sköter drift av Region Östergötlands fastigheter med allt vad det innebär. Vi sköter alla funktioner i fastigheten från tak till golv för at säkra driften i lokalerna. Som Elektriker ansvarar du för att säkra den elektriska driften/funktion för sjukhuset.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Ta emot arbetsorder digitalt tilldelad via mobil.
 • Lösa uppgiften på plats och avslutar ärendet i systemet via mobilen.
 • Informera alla berörda i god tid om det finns möjlighet.
Vem är du?
Vi tror att du har minimum 2 års erfarenhet av arbete som serviceelektriker samt att du innehar El-behörighet (certifierad eller högre)
Det är ett krav att Du har
 • vana att läsa ritningar, el-scheman och felsökning på egen hand
 • teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå eller motsvarande kompetens
 • god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
 • B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av
 • ställverk
 • reservkraft
 • styr- & reglersystem
 • ESA
Vi tror att du är en nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du är en god problemlösare som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt med hög servicekänsla och affärsmannaskap. Som person är du driftig, initiativtagande och förstår konsekvenserna av ditt arbete. Du reagerar positivt på stressade situationer och tar dig an dina uppgifter med ett lugn och agerar rationellt.
Känns det här som tjänsten för dig?

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Lassila & Tikanoja´s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se
Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
 
Ansök här
Titel
Elektriker
Stad
Norrköping
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
19
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet