Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Engagerad Fastighetstekniker till L & T i Norrköping

Nu söker vi en engagerad Fastighetstekniker till Lassila & Tikanoja i Norrköping

Har du en stark problemlösningsförmåga och en vilja att hjälpa andra att få en bra och säker arbetsmiljö? Då kanske den här tjänsten passar för dig!
Vi på Lassila & Tikanoja söker nu en fastighetstekniker som är tekniskt intresserad och kunnig. I tjänsten ingår planering och utförande av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer. För rollen krävs en god förmåga att kommunicera med kunder samt att ta fullt ansvar för att genomföra drift, skötsel och underhåll på fastigheter hos våra kunder.
Hos oss är det högt i tak och du får möjlighet att arbeta i ett prestigelöst tight team där alla tar ansvar fullt ut. Man har förståelse för vikten av sitt och varandras arbete och är generellt mycket hjälpsamma mot sina kollegor.

Om uppdraget
Lassila & Tikanoja sköter driften av Region Östergötlands fastigheter med allt vad det innebär. Vi sköter alla funktioner i fastigheten från tak till golv för att säkra driften i lokalerna.
I rollen som fastighetstekniker kommer du att möta olika utmaningar varje dag, både akuta och mer planerade, vilket innebär att du även arbetar proaktivt med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du gör dagliga ronderingar samt felavhjälpande och planerat underhåll.
Du kommer att ingå i ett tight team av 15 tekniker inom fastighet och el, där samarbete är en viktig nyckel för att säkra driften för Region Östergötlands fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ta emot arbetsorder digitalt tilldelad via mobil.

  • Felsökning och felavhjälpande underhåll på ventilationssystem samt andra fastighetstekniska system.

  • Lösa uppgiften på plats och avslutar ärendet i systemet via mobilen.

  • Informera alla berörda i god tid om det finns möjlighet.


Vem är du?
Vi tror att du har minimum 2 års erfarenhet av arbete som Fastighetstekniker eller liknande roll där felsökning och felavhjälpande underhåll av fastighetssystem ingår. Det är meriterande om du även har erfarenhet i roller inom serviceverksamhet t ex Husvärd, Kundbemötande roll.

Vi ser det som meriterande om Du har erfarenhet av

  • Styr- och reglersystem

  • VS, Ventilation, Kyla

  • Lättare elfelsökning

Vi tror att du är en nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du är en god problemlösare som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt med hög servicekänsla och affärsmannaskap. Som person är du driftig, initiativtagande och förstår konsekvenserna av ditt arbete. Du reagerar positivt på stressade situationer och tar dig an dina uppgifter med ett lugn och agerar rationellt.
Känns det här som tjänsten för dig?

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se
Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se


 
Ansök här
Titel
Fastighetstekniker
Stad
Norrköping
Sista ansökningsdatum
22
-
12
-
24
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Sophie Åhlander
Tipsa någon om jobbet