Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Entreprenadchef till Gunnar Karlsen i Stockholm

Vi på GK arbetar med att utveckla, bygga och driva smarta tekniska lösningar som minskar klimatbelastningen från gamla och nya byggnader. Oavsett vilken typ av byggnad vi arbetar med, strävar vi efter lösningar som tar hänsyn till både dagens användare och kommande generationer. Vår Vision är att vara en Klimatförebild.

Vad kan GK erbjuda dig?
Hos oss på GK är vi måna om varandra. Tillsammans tar vi ansvar, skapar förändring och en inkluderande arbetsplats där alla har utrymme att synas och utvecklas.

Vi erbjuder:
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra kollegor som lär sig av varandra och vill varandra väl
 • En trygg och säker arbetsgivare
 • Bra förmåner som tjänstebil/bruksbil, pension, försäkringar och ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr

Om Gunnar Karlsen
GK är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner. Vi erbjuder tekniska installationer och rådgivning som bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster, i kombination med optimal bekvämlighet för användarna – under alla år som fastigheten används. GK ska vara en klimatförebild. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader, samtidigt som detta bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet. Den svenska verksamheten, Gunnar Karlsen Sverige AB med dotterbolag, är helägt av GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på cirka 6,1 miljarder NOK. GK finns representerat över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder – med cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,5 miljarder SEK (2020). För mer information besök www.gk.se

Ditt uppdrag som entreprenadchef  
I ditt uppdrag kommer du arbeta med att säkerställa att projekt levereras från planering till garanti avseende kvalitet, tid och ekonomi och kundnöjdhet. Ansvara för avdelningens resultat och budget enligt uppsatta mål. Du kommer att arbeta nära andra avdelningar och funktioner inom vår svenska verksamhet för att säkerställa en samordnad insats under vårt gemensamma varumärke, ”Ett GK.”

Du kommer bygga upp GK:s position som teknisk och totalteknisk partner inom entreprenad, samt bidra till lönsam tillväxt och försäljning inom avdelningens geografiska område. Du kommer i huvudsak ansvara för flera, stora och/eller komplexa projekt I ditt uppdrag ansvarar du för avdelningens resultat enligt budget och uppsatta mål, leda produktionen samt säkerställa motiverade och effektiva medarbetare inom eget projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innefattar:
 • Personalansvar
 • Budgetering och ekonomisk uppföljning
 • Säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet i alla projekt
 • Försäljning och anbudsarbete

Är du den vi söker?
Vi söker efter en person med stark drivkraft, ledarskapsförmåga och ett genuint intresse för affärer. Du har bevisad erfarenhet och skicklighet i att utveckla den kommersiella delen av verksamheten, vilket inkluderar försäljning, affärsutveckling och att alltid prioritera kundens behov. Detta hjälper dig att fatta välgrundade affärsbeslut. Din starka analytiska förmåga är avgörande när det gäller att ta svåra beslut och göra prioriteringar i det dagliga arbete.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Teknisk högskoleutbildning eller likvärdig yrkeserfarenhet
 • Minst 3–5 års erfarenhet som projektledare
 • Omfattande kunskap inom ventilation på entreprenadsidan
 • Dokumenterad förmåga att driva tillväxt och lönsamhet
 • Mycket god förmåga inom resultatstyrning, försäljning och ledarskap
 • Goda kunskaper inom anbudsarbete
 • Goda kommunikationsfärdigheter i svenska och datorvana
 • B-körkort
Om du uppfyller dessa krav och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Gunnar Karlsen Sverige AB med Isaksson Rekrytering som tar hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos Gunnar Karlsen Sverige AB.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information  https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Entreprenadchef
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
07
-
26
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet