Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Erfaren projektledare till NOCK i Stockholm

Vi erbjuder
En utmanande och stimulerande roll i ett nytänkande och växande byggföretag med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
I din roll som projektledare ansvarar du för våra projekt från tidiga skeden till slutbesiktning. Du kommer att vara ansvarig för projekt- och projekteringsledningen   med att planera och arbetsleda det dagliga arbetet i projekten. Du ansvarar även för kontakterna med kund/beställare.
Som projektledare får du möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter, ansvar och utvecklingsmöjligheter tillsammans med engagerade arbetskamrater i ett spännande och växande företag.

Tjänsten är placerad i Stockholm.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en ledande roll från tidiga skeden till slutbesiktning i byggbranschen och vi ser gärna att du har god erfarenhet av projektering och produktion av främst bostäder. Du har erfarenhet av att driva större projekt.
Du är affärsmässig och kostnadsmedveten samt har en förmåga att skapa goda kundkontakter. Vidare ser vi att du är proaktiv, med förmåga att driva processer självständigt och du arbetar målmedvetet kombinerat med en prestigelös läggning. Som person är du strukturerad, social och har en god samarbetsförmåga. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nock Massiva Trähus AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig seniorkonsult Jonas Bessing på telefon 0736-264750, eller jonas@isakssonrekrytering.se Vänligen notera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail av GDPR-skäl.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg, fastighet och teknik. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.

 
Ansök här
Titel
Projektledare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
22
-
11
-
13
Sektor
Privat
Branch
Bygg / Anläggning / Mekanik
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Jonas Bessing
Tipsa någon om jobbet