Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Erfarna Projektledare inom infrastruktur och industri till AFRY

Vill du jobba med de bästa? AFRY satsar på infrastruktur i Stockholm.

AFRY Project Management söker erfarna Projektledare inom infrastruktur och industri.
I rollen som senior projektledare ansvarar du för att leda, driva och följa upp projekt hos kund. Rollen kan variera inom infrastruktur, industri eller energi inom enskilda projekt till större långsiktigt multidisciplinära projekt, med nytänkande helhetslösningar. Hos oss får du följa projekten från projektutveckling till leverans och uppföljning. Arbetet innebär stor frihet och stort ansvar tillsammans med kunniga kollegor. Du styr det gemensamma arbetet i samarbete med beställaren och projektgruppen mot projektets övergripande mål. Du rapporterar i projektet till beställaren samt eventuell styrgrupp.

AFRY Project Management i Stockholm samarbetar i team och kompetensutvecklar varandra genom ömsesidigt utbyte. Med hållbara lösningar i fokus och genom vårt arbetssätt utmanar vi traditionella idéer och att tänka utanför ramarna.. Vi strävar efter att öka kvalitén och värdet för våra kunder och att göra skillnad för vårt samhälle och branschen i stort. För oss är det en självklarhet med jämlikhet, jämställdhet och mångfald för att samhällsutvecklingen ska bli så lyckad som möjligt genom bästa kompetensen och samarbetet. Vår målsättning är att vara 50% kvinnor inom Civil Sthlm år 2025.

Vi söker erfarna projektledare för placering i Solna, Liljeholmen eller Uppsala.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga! Vi tror att du har väl utvecklade ledaregenskaper tillsammans med en affärsorienterad ledarstil och god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse av att utveckla såväl människor som projekt och att bidra med din erfarenhet till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har minst 15 års erfarenhet av projektledning inom samhällsbyggnad, bygg och anläggning eller motsvarande inom industri- eller energibranschen. Vi tror att du har en bakgrund som beställare, konsult eller entreprenör. Du har högskole- eller civilingenjörsexamen med relevant inriktning alternativt annan högre utbildning som bedöms likvärdig och passar för uppgiften. Som person drivs du av personlig utveckling, är engagerad i ditt arbete och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du är social och naturligt affärs- och kundfokuserad och ser möjligheter att göra affärer inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet från projekt med hållbarhetsprofil såsom hållbar kravställning i upphandling, cirkulära materialflöden i byggprojekt. Svenska språket måste kunna hanteras flytande i tal och skrift (Swedish language must be handled fluently in speaking and writing).

Om AFRY
Vi är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 180 drivna projekt- och byggledare. I vårt arbete leder vi bygg- och anläggningsprojekt med hela AFRYs (tidigare ÅF och Pöyry) kompetens i ryggen. Totalt har AFRY 19 000 medarbetare i 50 länder.

Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom infrastruktur och industri. Vi leder projekt genom hela processen, från projektutveckling och genomförande och vidare till driftskedet. Våra kunder finns såväl i offentlig sektor som i det privata näringslivet och omfattar allt från statliga verk, kommuner, industri, energibolag och privata kunder.

AFRYs mission är att accelerera omställningen till ett hållbart samhälle. Vi arbetar med den industriella omvandlingen till förnyelsebar energi och ett hållbart samhälle. Vi hjälper svensk industri att planera och utveckla fossilfria stålverk i norra Sverige, bygga framtidens batterifabriker samt förnyelsebar energi i form av vindkraftverk och solenergiparker. Vi är självklart med i de största infrastrukturprojekten som nya framtida tunnelbanan i Stockholm, Barkarbystaden, Förbifarten och Ostlänken. Vi vill nu förstärka oss inom dessa områden!

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och AFRY:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Svetlana Fedorova via telefon: 073-533 29 05 eller e-post: svetlana@isakssonrekrytering.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök här
Titel
Erfarna Projektledare
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
01
-
31
Sektor
Privat
Branch
Ingenjörsyrken
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet
Liknande aktiva annonser
No items found.