Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsadministratör till Fastighetsbolag i Stockholm

Vi söker nu en Fastighetsadministratör till vår egen konsultverksamhet med placering i Stockholm. Du kommer bli anställd via Isaksson Rekrytering & Bemanning och uthyrd till en av våra kunder. Vi söker dig med tidigare erfarenheter av uthyrning och som brinner för förvaltning och vars stora intresse är problemlösning. Uppdraget sträcker sig minst 6 månader fram i tiden med goda chanser till förlängning. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
Vi som bolag arbetar över hela landet med både rekrytering och uthyrning av personal i Sveriges ledande företag inom lager, förråd, fastighet, industri, teknik, energi, bygg. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda.

Om tjänsten
Som Fastighetsadministratör kommer du att arbeta med hyresadministration och uthyrning av bostäder, förråd, bil - och garageplatser. Arbetet innebär även avtalshantering och registerunderhåll i fastighetssystem. Vår kunds verksamhet förutsätter flexibilitet och att omfördelning av arbetsuppgifter från tid till annan kan ske för att verksamheten ska fungera på bästa sätt

Förekommande arbetsuppgifter:
 • Ansvara för uthyrningen av lediga bostäder, förråd, parkeringsplatser och garage i enlighet med uthyrningspolicy samt minimera vakanser
 • Vara bolagets kontaktperson för hyresgästerna avseende kontraktsfrågor.
 • Ansvarig för arbetet med att motverka otillåten andrahandsuthyrning samt rutiner kring andra förverkandegrunder.
 • Hantering av rättelseanmaningar och förlängningsärenden.
 • Hantering av störningsärenden.
 • Hantering av Aptusbrickor vid in- och utflytt.
 • Vara delaktig i standardförbättringar och tillval i lägenhet/fastighet
 • Fakturering av befintliga hyresgäster
 • Kontroll av månads- och kvartalsavisering
 • Ansvarig för indrivning- och betalningsfrågor rörande hyresgäster
 • Ansvarig att bolagets uthyrningspolicy/krav efterlevs
 • Övrigt förekommande arbetsuppgifter för rollen/ avdelningen/ enheten/ staben
   
Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3-5 års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som inom förvaltning och administration med hyresrätter samt goda kunskaper i ekonomi och fastighetssystemet Vitec. Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 • Erfarenhet från fastighetsförvaltning inom bostad
 • Goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
 • Grundläggande kunskaper i hyresjuridik
 • Universitets- högskola- eller YH-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning, fastighetsmäkleri och uthyrning.
 • Erfarenhet av hyres- och avtalsadministration och fastighetsadministrativa system.
 • B-Körkort
Du har passion för administration samt fastigheter och strävar efter att ha kontroll över de IT system som används. För att trivas som Fastighetsadministratör hos oss tror vi att du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt.

Konsult via eget bolaget eller anställd hos Isaksson Rekrytering 
Hos oss kan du välja att ta uppdrag som konsult med eget bolag eller bli direkt anställd hos Isaksson Rekrytering. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Våra engagerade konsultchefer finns närvarande under hela uppdragsperioden. För oss är det viktigt att alla våra konsulter känner av vår närvaro och stöd.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Therese Hammarberg 076 309 2000 eller therese@isakssonrekrytering.se Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Ansök här
Titel
Fastighetsadministratör
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
10
-
19
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet