Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetschef till Ramundberget i Härjedalen

Fastighetschef till Ramundberget
Är du redo att ta ditt professionella liv till nya höjder, bokstavligen? Vi söker nu en passionerad och drivande Fastighetschef till fjälldestinationen Ramundberget som är beläget i det vackra Funäsfjällen. Detta är din chans att förena din kärlek för naturen med ditt yrkesliv och bli en del av en spännande och dynamisk verksamhet.

Vi erbjuder dig mer än bara ett jobb. Hos oss får du en unik möjlighet att arbeta kreativt och varierat i en av de mest inspirerande miljöerna vårt land har att erbjuda. Tillsammans med ett team av kunniga och positiva kollegor kommer du att spela en nyckelroll i att skapa en oöverträffad upplevelse för våra besökare. Välkommen med din ansökan idag!

Ramundberget är en fjälldestination beläget vid vägs ände i västra Härjedalen. Allt sedan 1936, då de första gästerna kom över fjället, har fler och fler fattat tycke för platsen. Litenhet, tradition och natur är nyckelord som Ramundberget värnar om även när vi planerar för utveckling och för framtiden. Företaget äger och driver majoriteten av faciliteterna på plats och allt präglas av en familjär stämning. Här finns verksamheter som lägenheter, hotell och camping, restauranger, caféer, våffelstuga, lanthandel, konferens, liftsystem, golfbana och sportbutik med uthyrning och äventyrscentrum. Ramundberget är en del av Funäsfjällen och ligger två mil från centralorten Funäsdalen där de flesta faciliteter finns, så som förskola, skola, affärer, hälsocentral och annat. Ramundberget är öppet under vinter-, sommar- och höstsäsong. För mer information besök https://www.ramundberget.se.

Ditt uppdrag
Hos oss får du möjligheten att forma framtiden för vår fastighetsavdelning och bidra till hela vår verksamhets framgång. Denna position erbjuder ett omfattande ansvarsområde med möjligheter att planera och leda projekt som gör en verklig skillnad. Dina arbetsuppgifter inkluderar:
 • Att vara den drivande kraften bakom drift, service och underhåll för att säkerställa en hållbar och effektiv förvaltning
 • Ansvara för våra externa serviceavtal, vilket kräver både strategiskt tänkande och en förmåga att bygga långsiktiga relationer
 • Övervaka och utveckla system för brandskydd, säkerhet och vattenförsörjning
 • Personalansvar för både tillsvidareanställda och säsongsanställda medarbetare, inklusive arbetsledning och planering av deras dagliga arbete.
 • Effektiv kommunikation och samarbete med externa leverantörer
 • Ansvar för inköp av verksamhetsrelaterade produkter
Din roll kommer att vara inriktat på administration och planering, men innehåller även inslag av operativt arbete vid behov, som beredskap och jour vid exempelvis sjukdom eller semester. Du rapporterar till VD.

Vem söker vi?
Vi värderar kreativitet och självständighet högt och söker dig som trivs i en roll där ditt ansvarstagande och din kommunikationsförmåga kommer till sin rätt. Om du är en framåtsträvande individ som ser möjligheter där andra ser utmaningar, då vill vi gärna höra från dig. Tillsammans kan vi skapa en ljus framtid för vår fastighetsportfölj och för alla som kommer i kontakt med den.

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kvalifikationer
 • Högskoleutbildning alternativt motsvarande erfarenhet
 • Minst 5 års erfarenhet från fastighetsbranschen
 • Gedigen projektledarerfarenhet
 • Erfarenhet av fastighetsunderhåll och service med personalansvar
 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Goda ledaregenskaper och hög kommunikationsförmåga.
 • Förmåga att se helheten och arbeta i enlighet med övergripande affärsmål och verksamhetstyp
 • Ekonomisk kunskap och det är positivt om du har erfarenhet av att ha arbetat inom turistnäringen.
 • Du behöver också kunna hantera engelska i tal och skrift utan problem.

Kontaktuppgifter och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig senior rekryteringskonsult Ira Isaksson på tel. 070-485 75 59 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag och annonsörer undanbes.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Ansök här
Titel
Fastighetschef
Stad
Bruksvallarna
Sista ansökningsdatum
24
-
06
-
23
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet