Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetschef till Riksbyggen i Stockholm

Riksbyggen är ett kooperativt företag som är en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Rikskundsenheten är inne i en spännande utvecklingsfas avseende Riksbyggens kommersiella kundsegment och vi söker nu en nytänkande fastighetschef för en kommersiell rikstäckande kund.

Vad ska du göra? 
Du skall ha passion för kollegor och kunder!
Som fastighetschef hos oss ansvarar du för alla arbetsområden som ligger inom förvaltningsuppdraget, det inkluderar både teknisk- och ekonomisk förvaltning för befintliga fastigheter och nyproduktion. Du arbetar i ett team som verkar för att på bästa sätt alltid leverera omtänksam kommersiell fastighetsförvaltning och tillsammans leverera högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden för att uppfylla kundens målsättning. Det kräver engagemang, affärsmannaskap och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kolleger som kunder och andra intressenter. Ditt arbete innebär ansvar för att se till att den gemensamma målsättningen i förvaltningsavtalet uppfylls både på kort och lång sikt. Du ska kunna identifiera kundbehov, hitta nya smarta lösningar och ge kunden råd inom Riksbyggens totala tjänsteutbud. Hos Riksbyggen kommer du ha ett stort eget ansvar med goda möjligheter till personlig utveckling!

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning från högskola eller motsvarande med inriktning fastighets-, ekonomi, teknik eller förvaltning, med flera års erfarenhet inom liknande arbete. Du har mycket god vana av att genomföra och driva förhandlingar gällande avtal och priser och vi ser att du har en ekonomisk förståelse och erfarenhet av budget, prognos och bokslutsarbete. Du behöver ha en juridisk kompetens gällande fastighets-, hyresjuridik samt avtalskunskap och det är meriterande att ha erfarenhet av att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument som exempelvis ABFF, ABT och ABK. Som person är du intresserad av kundkontakter och har en mycket god förmåga att se och möta kundens behov samt att agera professionellt och affärsmässigt. Du har förmåga att knyta långsiktiga relationer med kunder och leverantörer, men även internt i organisationen.
Det är ett krav att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Det ingår resor i tjänsten varför krav på körkort och egen bil ställs. Rollen innebär inget personalansvar. Du kommer rapportera till kundgruppschef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är i Stockholm eller Mälardalen. Vi har uppdrag över hela Sverige. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Lediga jobb senast den 30 oktober 2023. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum så ansök redan idag!
I denna rekrytering så samarbetar vi med Isaksson Rekrytering, så vid frågor om tjänsten kontakta Josefin Chapovalova på telefonnummer 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. 

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Ansök här
Titel
Fastighetschef
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
10
-
30
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet