Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsekonom till MHS Bostäder i Stockholm

Vill du ha ett varierande arbete hos en stabil och trygg arbetsgivare? Då kanske du är MHS Bostäders nästa fastighetsekonom! Välkommen med din ansökan till Isaksson Rekrytering idag!

MHS Bostäder är en stiftelse som hyr ut lägenheter till anställda inom Försvarsmakten och studerande på Försvarshögskolan. De bygger och utvecklar boenden i egen regi, samt förvaltar fastigheterna med ett långsiktigt perspektiv. På det centralt belägna kontoret sitter idag 18 medarbetare. Dina framtida kollegor består av en härlig blandning av drift- förvaltnings- och administrativ personal som ser fram emot en ny kollega i gemenskapen!
Stiftelsen leds av en styrelse som tillsätts av Överbefälhavaren i samråd med Försvarshögskolans rektor. Styrelsen är sammansatt av representanter från civila befattningar, Högkvarteret och Försvarshögskolan. För mer information besök https://mhsbostader.se

Ditt uppdrag:
Som fastighetsekonom hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Det här en bred roll med ansvar för flera bolag inom vår stiftelse. Dina uppgifter sträcker sig från daglig hantering av fakturor och betalningar till att göra bokslut och årsredovisning för totalt 17 juridiska personer. Du kommer även att vara ett viktigt stöd i att ta fram budget och investeringsunderlag samt att utveckla interna processer och rutiner inom ekonomiavdelningen. Du kommer ha ett nära samarbete med VD och Förvaltningschef. Fastigheterna finns belägna i centrala Stockholm, Kungsängen, Haninge, Enköping och Uppsala.

Urval av arbetsuppgifter
 • Leverantörsreskontra
 • Budget och prognosarbeten
 • Moms- och arbetsgivardeklarationer
 • Bokslut och årsredovisning för bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, aktiebolag och stiftelser
 • Fastighetsspecifika frågor såsom fastighetsmoms
 • Investeringsunderlag och kalkyle
 • Kassaflödesanalys och planering av likviditet

Vem söker vi för tjänsten?
För att trivas i denna roll ser vi att du är en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är noggrann och håller en hög kvalitet på ditt arbete. Du är prestigelös i ditt förhållningssätt och har lätt för att samarbeta med olika typer av personer.

Vi önskar även att du har följande erfarenhet och kvalifikationer:
 • Relevant högskoleutbildning alternativ YH-utbildning inom ekonomi, fastighetsekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • 3–5 års erfarenhet som fastighetsekonom, ekonomisk förvaltare eller liknande
 • Goda erfarenheter och kunskaper inom styrelsearbete, både bolag och BRF
 • God administrativ förmåga
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Erfarenhet av fastighetsspecifika system och verktyg ses som meriterande
 • Styrelsearbete är meriterande

Vi ser det som meriterande om du har arbetat eller utbildat dig inom fastighetsekonomi, K3/K2 redovisning.

Här erbjuds du en varierande och självständig roll på ett stabilt och familjärt bolag!

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida senast 2023-05-21 då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-000 11 97 alternativt josefin@isakssonrekrytering.se Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos MHS Bostäder. Säkerhetsprövning kommer att genomföras på slutkandidat.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsekonom
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
06
-
12
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet