Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsförvaltare för konsultuppdrag i Solna

Fastighetsförvaltare till marknadsledande fastighetsbolag i Solna
Nu söker vi en självgående fastighetsförvaltare till en av våra kunder i Stockholm. Vår kund är ett familjärt fastighetsbolag med bostadsfastigheter. Vi söker nu dig som har tidigare arbetat som fastighetsförvaltare med bostäder och kommersiella lokaler. Uppdraget startar i oktober och sträcker sig upp över 12 månader månader med placering vid Gullmarsplan eller Solna. 

Om tjänsten som fastighetsförvaltare
Som Förvaltare hos vår kund kommer du att arbeta med fokus på hyresbostäder. Rollen innebär att du att ansvarar för drift, underhåll och fastighetsteknik. Du kommer tillhöra ett team där alla som arbetar är med och hjälper varandra. Du driver projekt med varierad komplexitet, lokala förutsättningar och krav på leveranstid, därför är det viktigt att du som person även är flexibel och lösningsorienterad. Rollen innebär många olika kontaktytor och du kommer att ha kontakt med både kollegor, hyresgäster och externa leverantörer. Viktigt för tjänsten är att skapa och utveckla goda relationer med hyresgästerna.

Vem söker vi?
Som person är du ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Arbetet innebär många skiftande arbetsuppgifter, så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du har en god samarbetsförmåga, är relationsbyggande och trivs med många kontakter i ditt arbete. Det är viktigt att du trivs med att möta många olika slags människor.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Eftergymnasial utbildning inom fastighet eller annat relevant område
  • Minst fem års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter
  • Goda vana av att arbeta i fastighetssystem
  • Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
  • B-körkort
  • Flytande tal och skrift både svenska och engelska
Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson på 0704–857559 eller ira@isakssonrekrytering.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsförvaltare
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
08
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet