Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsförvaltare för konsultuppdrag i Stockholm

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en spännande roll som fastighetsförvaltare? Vår kund är ett väletablerat fastighetsbolag med ett unikt fastighetsbestånd i Stockholm. Om du vill arbeta brett med olika typer av fastigheter i centrala Stockholm kan det här vara något för dig! Uppdraget startar omgående och pågår 6-9 månader med goda möjligheter till anställning. Välkommen med din ansökan idag! 

Om tjänsten som fastighetsförvaltare
Som fastighetsförvaltare hos vår kund kommer du att arbeta med ett blandat fastighetsbestånd som består av hotell, bostäder, kontor och kommersiella lokaler. Du kommer att vara första kundkontakten med hyresgäster samt leda det dagliga arbetet inom drift, underhåll och fastighetsteknik. Du driver projekt med varierad komplexitet och vi ser gärna att du tar initiativ och genomför förbättringar inom den löpande förvaltningen. Rollen innebär många olika kontaktytor och du kommer att ha kontakt med både kollegor, hyresgäster och externa leverantörer. Viktigt för tjänsten är att skapa och utveckla goda relationer med hyresgästerna.

Vem söker vi?
Till rollen som fastighetsförvaltare söker vi framförallt dig som är en driven och initiativtagande person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få jobba med människor. Du är prestigelös, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Rollen innebär många skiftande arbetsuppgifter, så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du har lätt för att knyta nya kontakter och att vårda dina existerande relationer.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller teknik eller annat relevant område
  • Några års erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna både bostad och kommersiellt
  • Goda vana av att arbeta i fastighetssystem
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • B-körkort
  • Flytande tal och skrift både svenska
Vad kan vi erbjuda dig?
Isaksson erbjuder tjänster över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal av Sveriges ledande företag inom fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom fastighet, bygg och teknik. Du omfattas av kollektivavtalets anställningsavtal gällande lön, semester, försäkring och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson brinner vi för våra medarbetares välmående och är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda.

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova på 073-533 29 05 eller svetlana@isakssonrekrytering.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsförvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
03
-
06
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Konsultuppdrag
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet