Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsförvaltare till bostadsbolag i norra Stockholm

Vill du ta nästa steg i karriären och utvecklas i en spännande roll som fastighetsförvaltare? Vår kund är en av Sveriges största hyresvärdar och söker nu dig som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för fastighetsbeståndet och hyresgästerna. Vi söker efter en erfaren fastighetsförvaltare som är kunnig inom hyresbostäder. Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten som fastighetsförvaltare
Som Förvaltare hos vår kund kommer du att arbeta med fokus på hyresbostäder. Rollen innebär att du att ansvarar för drift, underhåll och fastighetsteknik. Du kommer tillhöra ett team där alla som arbetar är med och hjälper varandra. Du driver projekt med varierad komplexitet, lokala förutsättningar och krav på leveranstid, därför är det viktigt att du som person även är flexibel och lösningsorienterad. Rollen innebär många olika kontaktytor och du kommer att ha kontakt med både kollegor, hyresgäster och externa leverantörer. Viktigt för tjänsten är att skapa och utveckla goda relationer med hyresgästerna.

Vem söker vi?
Till rollen som fastighetsförvaltare söker vi framförallt dig som är en driven och kommunikativ person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få jobba med människor. Du är ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Rollen innebär många skiftande arbetsuppgifter, så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du har lätt för att knyta nya kontakter och att vårda dina existerande relationer.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Eftergymnasial utbildning inom fastighet eller annat relevant område
  • Minst fem års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter
  • Arbetat mot serviceindex (NKI)
  • Goda vana av att arbeta i fastighetssystem
  • Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.
  • B-körkort
  • Flytande tal och skrift både svenska och engelska

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson på 0704–857559 eller ira@isakssonrekrytering.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsförvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
09
-
04
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet