Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsförvaltare till fastighetsbolag i Stockholm

Fastighetsförvaltare Stockholm
Just nu söker vi en erfaren fastighetsförvaltare som är kunnig inom hyresbostäder till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett marknadsledande och välkänt fastighetsbolag. Tjänsten är heltid och du kommer bli anställd hos vår kund. 

Om tjänsten
Som Förvaltare hos vår kund kommer du att arbeta med fokus på hyresbostäder. Rollen som förvaltare innebär att självständigt ansvara för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs åt fastighetsägare och följa de leveranskrav som finns angivna i kundernas förvaltningsavtal. Arbetet ska utföras proaktivt och självständigt i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå fastighetsägarens målsättning

Vem söker vi?
Vi söker dig med fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning samt 3-5 års erfarenhet av fastighetsförvaltning av hyresbostäder. Du är framgångsrik på att skapa och behålla goda relationer både internt och externt och uppskattar att hålla en hög servicenivå. Vidare ser vi att du är ansvarskännande, prestigelös och driftig - Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ och har en god prioriteringsförmåga.

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson 070-485 75 59 eller ira@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan
Ansök här
Titel
Fastighetsförvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
19
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet