Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsförvaltare till Hellströms Förvaltning i Stockholm

Vi söker en erfaren och engagerad fastighetsförvaltare med expertis inom teknisk- och ekonomisk förvaltning till Hellströms Förvaltning i Stockholm. Som fastighetsförvaltare kommer du att spela en central roll i att säkerställa effektiv och hållbar drift av fastigheter i centrala Stockholm. Om du är en driven och erfaren fastighetsförvaltare med kompetens inom både teknisk- och ekonomisk förvaltning ser vi fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Hellströms är sedan lång tid ett etablerat familjeföretag inom fastighetsförvaltning med kontor nära Djurgårdsbron. Vi lever efter grundarens devis att ”problem finns inte, de löser vi”. Långa affärsmässiga relationer har vi både till leverantörer och anställda.Våra hyresgäster ska känna sig hemma hos oss och att de bor i en fastighet som alltid upplevs som trivsam och är välskött. För mer information besök https://hellstromsforvaltning.se

Ditt uppdrag
Som fastighetsförvaltare hos oss får du ett helhetsansvar för våra förvaltade fastigheter. Du ansvarar för att driva och utveckla hyresgästrelationer och hantera deras förfrågningar. Du kommer vara ytterst ansvarig för att upprätta och hantera allt från fastighetsbudget till underhållsåtgärder och i samarbete ansvariga för driften ha det övergripande ansvaret för fastigheternas driftnetto. Du utgår från vårt kontor på Linnégatan 76 och arbetar med de fastigheter vi förvaltar i centrala Stockholm. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Planera och genomföra underhållsåtgärder
 • Hyresadministration och ekonomiansvar
 • Miljö- och arbetsmiljöansvar
 • Ansvara för budget- och bokslutsprocesser
 • Ansvara för att effektiversera arbetsmetoder och processer
 • Ansvara för att upprätta och följa upp underhållsplaner
 • Delta vid kommande projekt
 • Skapa och bevara en god kontakt med hyresgästerna
Vem söker vi för tjänsten?
Du är en driven och initiativtagande person som är serviceorienterad och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter vid förändring. Du gillar samarbete och arbetar med stor flexibilitet då detta är särskilt viktigt i ett mindre företag. Ditt arbete planerar och strukturerar du på ett effektivt sätt.

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kvalifikationer
 • 7 – 10 års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst
 • Eftergymnasial utbildning inom fastighet, ekonomi eller annat relevant område
 • Arbetat med teknisk- och ekonomisk fastighetsförvaltning
 • Upprätta och följa upp underhållsplaner
 • Hyresadministration, ekonomi, budget och bokslutsprocesser
 • Effektivisering av arbetsmetoder och processer
Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson 070-485 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Hellströms Förvaltning AB.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsförvaltare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
12
-
12
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet