Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsförvaltare till Rikshem i Södertälje

Är du intresserad av att jobba som fastighetsförvaltare i ett av Sveriges största privata fastighetsbolag? Nu finns möjligheten!
Rikshem söker en fastighetsförvaltare med teknikintresse till Södertälje.

Om jobbet
Som förvaltare är du budget- och resultatansvarig för en fastighetsportfölj bestående av bostadsfastigheter. Du arbetar för en långsiktig fastighetsutveckling och du säkerställer ett bättre driftnetto genom fokus på energieffektivisering och förebyggande arbete med drift, underhåll och förvaltningsprojekt. Du arbetar proaktivt med att hitta förbättringspotential i din fastighetsportfölj och ansvarar för att driva utvecklingen framåt i enlighet med våra fastighetsstrategier.

Du ansvarar för kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhållsprojekt och hyresgästanpassningar, och kommer även ha daglig kontakt med hyresgäster. Du är delaktig i processen kring bevakning och uppföljning av eventuella vakanser i dina fastigheter. Teamet du arbetar tillsammans med består av förvaltare, uthyrare och förvaltningsassistenter och du har också tät dialog med övriga funktioner inom förvaltning och projekt.

Vem är du? 
Vi tror att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper inom fastighetsteknik, god ekonomisk förståelse och gärna grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik. Det är meriterande om du har vana att samordna och handla upp mindre underhålls- och ombyggnadsprojekt. Vi tror att du endera har högskoleutbildning inom ekonomi, fastighetsförvaltning eller byggingenjör, har gått en YH-utbildning eller har förvärvat motsvarande erfarenhet i arbetslivet. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du kunskap i ytterligare språk är det positivt. B-körkort är ett krav.

Du har lätt för att ta initiativ, har ett eget driv och är engagerad. Du är ansvarstagande, lugn och uppmärksam i ditt beteende. Har intresse, vilja och förmåga att leverera lösningar och är serviceinriktad. Du är också affärsmässig i ditt arbetssätt.

Varför Rikshem? 
Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i.

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden ENA - Engagerande, Närvarande,
Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Trots att vi är ett stort företag, är Rikshem fortfarande så pass litet att du som anställd har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.
Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Rikshem AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket kan medföra att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Annika Loberg på 073 – 531 75 82.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen (före detta Sveriges Byggindustrier BI).
 
Ansök här
Titel
Fastighetsförvaltare
Stad
Södertälje
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
12
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet