Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsförvaltare till Victoriahem i Landskrona

Victoriahem utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtregioner. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem utspridda i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder, vilket gör Victoriahem till en av landets största privata hyresvärdar. Resultatet av Victoriahem’s senaste medarbetarundersökning har kvalificerat oss för certifieringen Great Place to Work. Victoriahem är även en vinnare av Kundkristallen för 2022.

Med gemensam kraft vill vi nu skapa riktigt bra platser att bo på. Victoriahem är en långsiktig fastighetsägare med ett starkt tillväxtfokus. Vi vill fortsätta förvärva, äga och förädla bostäder där de behövs som mest. Våra värdeord är Ordning & reda, Kundfokus, Som mitt eget, Tillsammans. Besök www.victoriahem.se för mer information om oss.

Vad kan Victoriahem erbjuda dig?
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Som förvaltare får du en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget på flera nivåer. Du kommer att utmanas men också stöttas i din utveckling. Vi värdesätter engagemang och kreativitet. Victoriahem har stora tillväxtplaner och främjar utveckling, både på individnivå och som bolag. Victoriahem är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och förmåner. 

Om tjänsten som förvaltare
Vi är indelade i 5 regioner, 31 områdeskontor med drygt 500 medarbetare. Du kommer tillhöra region Malmö och arbeta med förvaltning av vårt fastighetsbestånd i Landskrona med ca. 830 hyresrätter samt kommersiella lokaler. Du kommer tillhöra ett mindre team där alla arbetar är med och bidrar och hjälper varandra. Kontoret ligger i centrala Landskrona.

Som förvaltare ansvarar du för fastighetsbeståndet ur ett övergripande tekniskt perspektiv, samt att detta görs enligt vår förvaltningsfilosofi på ett affärsmässigt optimalt sätt. Tillsammans med kollegor kommer du att arbeta med drift och underhåll. Du driver projekt med varierad komplexitet, lokala förutsättningar och krav på leveranstid, därför är det viktigt att du som person även är flexibel och lösningsorienterad. En viktig del i rollen är att alltid sträva mot att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra hyresgäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Huvudansvar för planerat underhåll och löpande förvaltning
 • Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner genom att driva förändrings- och förbättringsarbete
 • Arbeta fram investeringsbeslut
 • Driva och följa upp energieffektiviseringsprojekt
 • Handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef
 • Kontakt med hyresgäster
 • Besiktning av lägenheter
 • Ha löpande kontakt med myndigheter och övriga intressenter i området
 • Kontinuerliga avstämningar med driftsorganisationen med målsättning att optimera fastighetens värme, ventilation och andra tekniska system
Din profil
Som person är du ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Arbetet innebär många skiftande arbetsuppgifter, så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du har en god samarbetsförmåga, är en relationsbyggare och trivs med många kontakter i ditt arbete. Det är viktigt att du trivs med att möta många olika slags människor.
 • Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter och gärna erfarenhet av att ha arbetat i en affärsdriven organisation
 • Du har troligtvis arbetat som förvaltare, teknisk förvaltare, driftledare eller projektledare i fastighetsbranschen där du även fått ledarerfarenhet och erfarenhet av att driva projekt.
 • Erfarenheter av att arbeta mot serviceindex (NKI)
 • Utbildningsmässigt har du en högskole- eller KY-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning.
 • Du har goda kunskaper i Officepaketet, Excelkunskaper i synnerhet.
 • Då arbetet innebär att du behöver kunna förflytta dig under arbetstid så är körkort, och tillgång till egen bil, ett krav för denna tjänst.
 • Språkkunskaper i både svenska och engelska

Victoriahem erbjuder
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. För mer information kring tjänsten kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult, Ira Isaksson ira@isakssonrekrytering.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Välkommen med din ansökan via länken!
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information
Ansök här
Titel
Fastighetsförvaltare
Stad
Landskrona
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
20
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Ira Isaksson
Tipsa någon om jobbet