Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare eller drifttekniker till Nobina i Malmö

Vi söker en fastighetstekniker/drifttekniker med elkunskaper till Malmö 

Om Nobina
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 14 trafikområden i Sverige. Med ca 740 medarbetare och 200 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Fastighets uppgift är att se till att vi har funktionella fastigheter och lokaler i form av bussdepåer, rastlokaler och toalettinfrastruktur. På våra bussdepåer har vi verkstäder, tvätthallar, bussramper, kontor- och personalutrymmen och laddinfrastruktur för våra elbussar.
·        
  • Du kommer ansvara för att underhålla och serva alla anläggningarnas tekniska verksamhetskomponenter
  • Ansvara för drift och skötsel av fastigheterna, med bla tillsyn och ronderingar
  • Ta emot felanmälningar, åtgärda, återkoppla och dokumentera
  • Ansvara för laddinfrastrukturen för våra bussar, ifrån transformatorstationer till laddutrustning
  • Styra entreprenörer

För att utveckla rollen så finns det möjlighet att arbeta med energiprojekt och driftoptimering,
 
Personliga egenskaper och utbildning
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från rollen som fastighetstekniker från industri- eller fastighetsbolag. Du är utbildad fastighetstekniker eller motsvarande och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du har erfarenhet av el och B-körkort är ett krav.

Vi ser att du är serviceinriktad, social, driven och att du är öppen för nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt.

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid. Individuell lönesättning tillämpas. Stationering är i Malmö.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nobina med Isaksson Rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Loberg på 073 – 048 85 50 eller annika@isakssonrekrytering.se.
Vi behandlar ansökningarna löpande så sök gärna nu! På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information.
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare/drifttekniker
Stad
Malmö
Sista ansökningsdatum
23
-
11
-
01
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Annika Loberg
Tipsa någon om jobbet