Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till AB Energibevakning i Stockholm

Fastighetsskötare till AB Energibevakning i Stockholm
Nu söker vi dig som är redo att ta sig an utmaningen som fastighetsskötare till AB Energibevakning i Stockholm. I den här rollen är det en fördel om du trivs med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter, och du får gärna vara både samarbetsvillig och självgående. Välkommen till en trevlig arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar hela företaget! 

Om Energibevakning
Energibevakning startade för 40 år sedan av Carl Marin, då med den huvudsakliga inriktningen som energikonsult, i kölvattnet efter energikrisen på 70-talet. Därav namnet Energibevakning. Verksamheten utvecklades dock snabbt mot att hantera alla tekniska frågor som uppstod i fastigheterna och den huvudsakliga inriktningen blev då fastighetsskötsel. Sedan 11 år tillbaka har den dagliga driften utförts av Conny och Fredrik Marin, som sedan juni 2016 helt tagit över ägandet och driften.

Om tjänsten som fastighetsskötare
Som fastighetsskötare kommer du vara en viktig del i den dagliga förvaltningen av bostadshus i Stockholms innerstad och närförorter. Du kommer ha daglig kontakt med bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare. Det här är en roll med varierande arbetsuppgifter som innebär mycket självständigt arbete. Men du kommer samtidigt ha ett nära samarbete kollegor och ett gemensamt ansvar för att vårda fastigheterna och skapa en atmosfär som gör att människor trivs. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till driftchef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Självständigt ansvar för ronderingar och den yttre och inre fastighetsskötsel
  • Daglig kontakt för privatpersoner och fastighetsförvaltare
  • Kontroll av undercentraler, fläktar, värmeanläggningar och mätare
  • Hantera, planera och inkommande felanmälningar
Vem söker vi för tjänsten som Fastighetsskötare?
Som Fastighetsskötare kommer du vara ansiktet utåt mot våra kunder. Därför kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Huvudsaken är att du har en stark vilja att göra ett bra jobb och god förmåga att skapa relationer med såväl dina kollegor som kunder. För att trivas som fastighetsskötare tror vi att du tycker det är roligt att ge bra service, ser nyfiket på att lösa problem och är händig.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer:
  • Minst 3–4 år erfarenhet av att arbeta fastighetsskötare med variationsrika uppgifter
  • Utfört reparationer och arbetat i lägenheter
  • Några år från branschen/motsvarande uppgifter
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Datavana och hantering av arbetsorder samt ha mailkontakt med kunder och leverantörer.
  • B-körkort
För att söka den här tjänsten ser vi det som en stor fördel ifall du tidigare arbetat som fastighetsskötare av bostäder och bostadsrättsföreningar.

Goda kunskaper i svenska är en förutsättning då du kommer arbeta mycket med kundkontakt. B-körkort är ett krav.

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och AB Energibevakning önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information.
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Hägersten
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
28
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet