Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till Båstadhem

Är du en person som brinner för att ge god service och gillar att ta egna initiativ? Vill du utveckla dina kunskaper inom fastighetsskötsel och samtidigt ha ett givande och varierande arbete? Då har du hittat rätt. Välkommen att söka rollen som fastighetsskötare till Båstadhem redan idag!

Om Båstadhem
Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstads kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Båstadhem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Båstads kommun. Med ca 1040 lägenheter runt om i Båstads kommun är vi den största aktören på bostadsmarknaden avseende hyresrätter i Båstads kommun. Vi äger och förvaltar även kommunens samtliga äldrevårdsfastigheter och sedan april 2011 förvaltar vi också kommunens övriga fastigheter. Båstadhem ingår i Sveriges Allmännytta, som är en bransch- och intresseorganisation för 300 bostadsföretag, i huvudsak allmännyttiga. Kollektivavtal finns mellan Fastigo och Fastighetsanställdas Förbund. Vi är idag 25 medarbetare; 8 kontorsanställda, 14 fastighetsskötare, 1 fastighetstekniker och 2 snickare.

Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader.

Om tjänsten som fastighetsskötare
Som fastighetsskötare kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att arbeta med både yttre och inre skötsel. Du ansvarar för ett antal fastigheter inom ett specifikt område. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs att arbeta med frihet under ansvar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  •  Ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheterna
  •  Rondering av fastigheter
  •  Hantering av felanmälningar
  •  Utföra skötselåtgärder och mindre reparationsarbeten
  •  Beställning av reparationsarbeten samt uppföljning med entreprenörer
  •  Föra dokumentation över fastigheterna så som medieförbrukning och underhållsåtgärder

Vem söker vi?
Till rollen som fastighetsskötare söker vi framförallt dig som är en självgående och flexibel person som motiveras av eget ansvar samt att få arbeta med människor. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsservice, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du arbetar i en serviceorganisation och ingår i ett arbetslag.

Vi ser att du har följande:
  • Erfarenhet av liknande praktiska yrken, gärna med dokumenterade kunskaper inom VVS och styr- och reglerteknik
  • System- och datavana
  • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande
  • B-körkort

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Båstadhem AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via tel. 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Båstad
Sista ansökningsdatum
23
-
02
-
24
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet