Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till Båstadhem

Vill du jobba som fastighetsskötare på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då bör du läsa vidare! Båstadhem har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2024.

Är du en person som håller ögonen öppna för vad som behöver göras och utifrån det tar egna initiativ? Vill du utveckla dina kunskaper inom både inre och yttre fastighetsskötsel och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Ansök till tjänsten som fastighetsskötare för att få möjligheten att bli en del av teamet hos Båstadhem!

Resultatet av Båstadhems senaste medarbetarundersökning har kvalificerat Båstadhem till en av Sveriges bästa arbetsplatser via "Great Place to Work". Professionalism, arbetsglädje och respekt – Båstad kommun är en kreativ plats för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.

Om Båstadhem
Båstadhem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Båstads kommun. Med ca 1000 lägenheter runt om i Båstads kommun är vi den största aktören på bostadsmarknaden avseende hyresrätter i Båstads kommun. Vi äger och förvaltar även kommunens samtliga äldrevårdsfastigheter. Sedan april 2011 förvaltar vi också kommunens övriga fastigheter. Båstadhem ingår i Sveriges Allmännytta, som är en bransch- och intresseorganisation för 300 bostadsföretag, i huvudsak allmännyttiga. Kollektivavtal finns mellan Fastigo och Fastighetsanställdas Förbund. Vi är idag 24 medarbetare; 8 kontorsanställda, 10 fastighetsskötare, 4 fastighetstekniker och 2 snickare.

Vad går tjänsten som fastighetsskötare ut på?
Som fastighetsskötare kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att arbeta med både yttre och inre skötsel. Du ansvarar för ett antal fastigheter inom ett specifikt område. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs att arbeta med frihet under ansvar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  •  Ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheterna
  •  Rondering av fastigheter
  •  Hantering av felanmälningar
  •  Beställa mindre reparationsarbeten och följa upp entreprenörer
  •  Utföra skötselåtgärder och mindre reparationsarbeten
  •  Föra dokumentation över fastigheterna så som medieförbrukning och underhållsåtgärder

Vem söker vi?
Till rollen som fastighetsskötare söker vi framförallt dig som är en självgående och flexibel person som motiveras av att få jobba med människor och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av fastighetsskötsel och fastighetsservice, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du arbetar i en serviceorganisation och ingår i ett arbetslag.

Vi ser gärna att du
  • har erfarenhet av liknande praktiska yrken, gärna med dokumenterade kunskaper
  • har datorvana samt goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Båstadhem AB:s räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Båstadhem AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekrytering, rekryteringskonsult  Frida Lundqvist på telefonnummer 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Sök tjänsten på vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Båstad
Sista ansökningsdatum
24
-
05
-
20
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet