Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till Castellum i Danderyd

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att jobba med människor? Är du en mångsidig person som jobbar efter övertygelsen att det alltid finns en lösning? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering en fastighetsansvarig till Castellum i Danderyd. Vill du vara med på Castellums resa? Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Om Castellum
Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetenser, dock arbetar vi alla mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss. Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och perspektiv. För mer information besök https://www.castellum.se

Om tjänsten som Fastighetsansvarig
Som fastighetsansvarig ingår du i ett engagerat förvaltningsteam som tillsammans har en viktig roll att skapa trivsel och utveckla fastighetsbeståndet i Danderyd. Rollen som fastighetsansvarig är en rolig och utmanade tjänst där vi erbjuder dig en arbetsvardag med både praktiska och administrativa uppgifter med kundbemötande och problemlösning i fokus. Du kommer att arbeta nära en av våra teknisk förvaltare och drifttekniker för att säkerställa kundnöjdhet och kostnadseffektivitet.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
 • Löpande drift, skötsel och underhåll i befintligt fastighetsbestånd
 • Daglig kontakt, tillgänglighet och service till kunder
 • Genomföra regelbundna ronderingar och tillsyn
 • Ta emot felanmälningar och se till att dessa åtgärdas och återrapporteras till kunden
 • Löpande kontakt med entreprenörer
 • Administration

Är du rätt för rollen som Fastighetsansvarig?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du fokuserar på att hitta lösningar. Vi tror att du är en nyfiken person som alltid vill utvecklas. Du är en god problemlösare som tar dig an dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt med hög servicekänsla och affärsmannaskap. Du vill vara med och bidra till att vi gör bra affärer varje dag.

Vi söker dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Avslutad gymnasieutbildning med en teknisk inriktning alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet och intresse för fastighetsskötsel
 • Tidigare arbetat i en liknande roll alternativt arbetat som snickare, rörmokare eller elektriker
 • Erfarenhet av att arbeta med nära kundkontakt
 • Bred kunskap inom fastighetsteknik, drift och serviecarbete
 • God datorvana
 • Grundkunskaper inom styrsystem

Det är meriterande ifall du har arbetat med kommersiella fastigheter och/eller arbetat med både lokaler och bostäder.

Intresserad
Tjänsterna är på heltid med placering i Danderyd. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova tel:  070-000 11 97 e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Sista ansökningsdag är den 27 februari 2023 men Castellum kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
03
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet