Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till Cemi i Stockholm

Det går väldigt bra för Cemi och de behöver nu utöka sin styrka i Stockholm med en erfaren och kundfokuserad fastighetsskötare. Vi på Isaksson Rekrytering har därför fått i uppdrag att hitta dig som trivs i en självständig roll och har ett gott öga för service. Det här passar dig som vill ha ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Missa inte chansen att bli Cemi nästa fastighetsskötare!

Om Cemi
Cemi erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, entreprenadverksamhet, mark & trädgård samt drift och skötsel av bad och friskvårdsanläggningar. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Cemi AB ingår i PHM koncernen med 7000 medarbetare och en omsättning om 7Mdkr. Besök gärna vår hemsida för mer information www.cemi.se.

Ditt uppdrag som fastighetsskötare
Som fastighetsskötare ingår du i ett engagerat förvaltningsteam som tillsammans har en viktig roll i att skapa trivsel och utveckla fastighetsbeståndet i Stockholm. Som fastighetsskötare har du ansvar för dina egna fastigheter som du besöker varje vecka. Du säkerställer att tilldelade fastigheter är i gott skick och att hyresgästerna trivs. Du arbetar med inre och yttre skötsel och utför enklarare reparationer, ronderingar och ser till att felanmälningar hanteras och genomföras på bästa sätt. Du är mån om att ge hyresgästerna en god återkoppling. Du kommer ingå i ett driftteam på fem personer och rapporterar till ansvarig arbetsledare.

Dina arbetsuppgifter
 • Hantera och utföra arbetsorder
 • Hyresgästkontakt
 • Fastighetsrondering
 • Ansvar för upprättande av fastighetens funktioner
 • Felsökningar/reparationer
 • Kontakt med entreprenörer
 • Dokumentera utfört arbete i fastighetssystem
Vem söker vi för tjänsten?
Till rollen som fastighetsskötare söker vi framförallt dig som är en självgående och kundfokuserad person som motiveras av att få jobba med människor och att få ta eget ansvar. Du är allmänt händig och trygg i din kompetens. Eftersom rollen innebär kontakt med hyresgäster är det viktigt att du har en social förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du arbetar i en serviceorganisation.

Vi önskar även att du har följande kvalifikationer och erfarenheter:
 • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsdrift eller annat relevant område är meriterande
 • Minst tre års erfarenhet i rollen som fastighetsskötare
 • B-körkort
 • Flytande i svenska tal och skrift
Vi erbjuder
Välkommen till en attraktiv arbetsplats med familjär stämning och stort eget ansvar. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en organisation med engagerade medarbetare. Vår företagskultur präglas av ständig utveckling, egna initiativ och engagemang. 

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Cemis räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Cemi AB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Frida Lundqvist på telefonnummer: 073-526 33 29 eller via e-post: frida@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan via annonsen. Vi tar inte emot ansökningarna via e-post.
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
30
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet