Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till Fastighets AB Senator i Stockholm

Fastighets AB Senator är just nu på jakt efter dig som vill ta dig an utmaningen som Fastighetsskötare till deras verksamhet. Vi söker dig som motiveras av att ge service i världsklass och av att arbeta med människor. Som fastighetsskötare ingår du i ett engagerat förvaltningsteam som tillsammans har en viktig roll i att skapa trivsel och utveckla fastighetsbeståndet i Stockholm. Välkommen till en trevlig arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar hela företaget! Välkommen med din ansökan till oss på Isaksson Rekrytering!

Om Fastighets AB Senator
Senator är ett familjeägt fastighetsbolag med en enkel affärsidé, att ge våra kunder bästa möjliga service och kvalitet, hem att trivas i och affärslokaler att utvecklas i. Vi är en långsiktig fastighetsägare som värnar om våra hyresgäster.
Vi är en trygg och stabil hyresvärd med långsiktiga relationer. Första fastigheten förvärvades 1980 och är i vår ägo än idag. Fastighetsbeståndet består av ca 110 000 kvm uthyrningsbar yta fördelat på ca 1 150 lägenheter och ca 250 lager och lokaler. Vi har även ett stort antal garage- och parkeringsplatser. För mer information besök https://www.senator.se

Ditt uppdrag som fastighetsskötare
Som fastighetsskötare hos Senator har du ansvar för dina egna fastigheter som du besöker varje vecka. Fastigheterna finns utspridda i Stockholm och du tar dig med hjälp av servicebil runt mellan dessa. Du kommer veckovis att utföra rondering av fastigheterna för att förebygga eventuella fel och brister, samt ansvara för underhåll av fastigheterna enligt ett fastställt schema. Det är viktigt att du alltid strävar efter att hålla en god service till en mycket hög nivå på dina tilldelade fastigheter, samt att underhålla den goda kontakt som idag finns med hyresgäster. Du tillhör ett team med andra fastighetsskötare och fastighetsförvaltare. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader. Du utgår från kontoret i Mälarhöjden där även lager, verkstad och biltvätt finns. Huvudkontoret ligger på Nybrogatan i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Förebyggande underhåll och drift av fastigheterna
 • Ronderingar av fastigheter och allmänna utrymmen
 • Ta emot och hantera inkommande felanmälningar
 • Mindre reparationer
 • Kontrollera fläktrum och undercentraler
 • Utemiljö – utanför portarna
 • Kontakt med hyresgäster och underentreprenörer
 • Avflyttningsbesiktning samt ta emot nycklar
Vem söker vi för tjänsten?
För att trivas och lyckas i rollen som fastighetsskötare hos Senator ser vi att du har en god problemlösande förmåga samt att du kan arbeta både självständigt och i team. Du bör ha ett gott öga för service och ett professionellt bemötande och fokuserar på att hitta lösningar. Du vill vara med och bidra till att vi gör bra affärer varje dag.

Till den här rollen söker vi dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:
 • Avslutad gymnasieutbildning gärna inom teknik eller annat relevant område
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet varav minst två år inom fastighetsskötsel alternativt inom VVS, el, bygg eller snickeri
 • Vana av kundbemötande
 • Grundläggande kunskaper inom reparationer och justeringar
 • Goda datakunskaper
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • B-körkort
Vi ser det som meriterande ifall du är utbildad fastighetsskötare/tekniker och/eller om du har en teknisk bakgrund inom energi eller styr- och regler.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Fastighets Senator AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via tel. 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
24
-
03
-
15
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet