Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till fastighetsbolag i Stockholm

Fastighetsskötare inom bostad för konsultuppdrag i Stockholm
Just nu söker vi en erfaren Fastighetsskötare som är kunnig inom bostad till vår kund i Stockholm. Konsultuppdraget är på heltid och kommer pågå under 6 månader. Vår kund är ett välrenommerat och välkänt fastighetsbolag. Du kan välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller som anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB.

Om ditt uppdrag
Du blir ansvarig för underhåll och skötsel av bostadsfastigheter och ingår i ett team som hanterar den dagliga driften. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat enklare fastighetsreparationer, övervakningsronder, kontakt med hyresgäster samt inköp av utrustning. Du får möjlighet att arbeta självständigt men även i samarbete med ditt team, med stor flexibilitet att hantera de utmaningar som uppstår i ditt arbetsområde.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare kommer du att självständigt ansvara för invändig skötsel av ett antal fastigheter. Dagliga förekommande arbetsuppgifter för dig som fastighetsskötare:
 • Kontakt med hyresgäster
 • Ronderingar
 • Akut och planerat underhåll
 • Reparationer i lägenheter samt allmänna ytor
 • Utemiljö
 • Besiktningar
 • Kontakt med underentreprenörer
Vem söker vi?
Vi letar efter dig som kan tillgodose våra hyresgästers behov och önskar bidra till en trivsam boendemiljö. Du värdesätter teamarbete och närmar dig ditt arbete, kunder och kollegor med en positiv inställning. Service, kvalitetsfokus och effektivitet i ditt arbetsutförande är också av stort värde för vår kund. 
 • Erfarenhet som fastighetsskötare inom fastighetsbranschen
 • Administrativ kompetens 
 • Meriterande är om du har erfarenhet från hantverksyrken såsom el och/eller VVS
 • B-körkort
Konsult eller anställning
Du kan välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller som anställd hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Du kommer vara placerad på heltid hos vår kund i Stockholm under hela uppdragsperioden. Isaksson Rekrytering arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och fastighet. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning. På Isaksson Rekrytering brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra ledord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda. 

Kontaktuppgifter och ansökan
Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Therese Hammarberg på 0763-09 20 00 eller therese@isakssonrekrytering.seVälkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag då vi intervjuar kandidater löpande. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI).
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
10
-
18
Sektor
Egen företagare
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Therese Hammarberg
Tipsa någon om jobbet