Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till Kopparhus i Norra Stockholm

Är du redo att anta rollen som fastighetsskötare på Kopparhus i Norra Stockholm? Vi ser gärna att du uppskattar variation i dina arbetsuppgifter och att du kombinerar självständighet med en stark servicekänsla. Bli en del av vårt engagerade team där teamkänsla och viljan att ständigt utvecklas präglar hela vår organisation. Ansök idag!

Om Kopparhus AB
Kopparhus AB är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyresbostäder och kommersiella fastigheter i Stockholm, Danderyd, Täby, Sollentuna, Norrtälje och Rimbo. Koncernen äger 37 fastigheter om ca 60 000 kvm. Vår målsättning är att bibehålla en trevlig och seriös relation med samtliga hyresgäster, boende och lokalhyresgäster med fokus på långsiktigt ägande. Vi värnar om liten som stor och att alla ska trivas.

Hur ser en arbetsdag ut?
Som fastighetsskötare på Kopparhus kommer du att ha ansvar för drift och underhåll av våra fastigheter i Stockholm, Danderyd, Täby och Sollentuna. Resor till övriga fastigheter i beståndet förekommer.

I rollen ingår bland annat:
 • Rondering av fastigheterna för att förebygga eventuella brister och fel, samt felavhjälpande åtgärder i både lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen
 • Filterbyten i fläktrum, rensning av avlopp, byte av kranar, WC stolar samt tunga lyft kan förekomma
 • Hantera inkommande felanmälningar via telefon och systemet Vitec
 • Ansvar för brandskydd och tillsyn av energiförbrukning
 • Daglig kontakt med hyresgäster
Vi tillhandahåller en servicebil som du använder i ditt arbete. Anställningen är på heltid och börjar med en sex månaders provanställning. Du kommer att utgå från vårt kontor i Täby.

Vem söker vi för tjänsten?
För att trivas hos Kopparhus och i rollen som fastighetsskötare bör du vara en person med ett prestigelöst förhållningssätt som har förmågan att arbeta både självständigt med eget ansvar och i nära samarbete med dina kollegor. Din förmåga att driva dina processer och frågor på ett självständigt och strukturerat sätt värdesätts högt. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har följande:
 • Gymnasial utbildning eller motsvarande
 • B-körkort
 • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll alt. erfarenhet via relevant utbildning så som fastighetsskötare/tekniker
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet Vitec Teknisk Förvaltning
 • Meriterande om du har kunskaper inom VVS samt undercentraler

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kopparhus AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via tel. 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Täby
Sista ansökningsdatum
23
-
10
-
27
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet