Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till MHS Bostäder i Stockholm

Vill du ha ett varierande arbete hos en stabil och trygg arbetsgivare? Då kanske du är MHS Bostäders nästa fastighetsskötare!
MHS Bostäder är en stiftelse som hyr ut lägenheter till anställda inom Försvarsmakten och studerande på Försvarshögskolan. De bygger och utvecklar boenden i egen regi, samt förvaltar fastigheterna med ett långsiktigt perspektiv. På det centralt belägna kontoret sitter idag 18 medarbetare. Dina framtida kollegor består av en härlig blandning av drift- förvaltnings- och administrativ personal som ser fram emot en ny kollega i gemenskapen!

Om tjänsten
I rollen som fastighetsskötare säkerställer du att MHS Bostäders fastigheter är i gott skick och att hyresgästerna har ett bra boende. Du arbetar med inre och yttre skötsel, samt ansvarar för fastigheter inom ett specifikt geografiskt ansvarsområde. Vidare genomför du också enklare reparationer, utför ronderingar och ser till att felanmälningar hanteras och genomförs på bästa sätt samt är mån om att ge hyresgästerna en god återkoppling. Du kommer ingå i ett driftteam på fem personer och utgår från fina och trivsamma lokaler på Östermalm. Fastigheterna finns belägna i centrala Stockholm, Kungsängen, Haninge, Enköping och Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
 • Hantera och utföra arbetsordrar
 • Hyresgästkontakt
 • Fastighetsrondering
 • Ansvar för upprättande av fastighetens funktioner
 • Felsökningar/reparationer
 • Kontakt med entreprenörer
 • Utbyte av möbler och inventarier
 • Dokumentera utfört arbete i fastighetssystem (Fast 2)
Kvalifikationer
 • Rollen kräver att du har gymnasieutbildning och några års erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare
 • Goda kunskaper inom fastighetsskötsel
 • Erfarenhet från hantverksyrken
 • B-körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll ser vi att du är en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. I och med att MHS Bostäder befinner sig i människors hem fäster de stor vikt vid integritet och ditt goda omdöme. Du behöver därför ha lätt för att samarbeta med olika typer av personer och vara lyhörd och smidig i din dialog med andra människor. Vidare ser vi att du är noggrann i utförandet av ditt arbete och prestigelös i ditt förhållningssätt.

Här erbjuds du en varierande och självständig roll på ett stabilt och familjärt bolag!

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida senast 2023-05-21 då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på 076-000 11 97 alternativt josefin@isakssonrekrytering.se Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos MHS Bostäder.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
 
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
06
-
01
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet