Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till Riksbyggen i Stockholm

Riksbyggen söker två fastighetsskötare till StockholmDu kommer att ansvara för inre skötsel hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat mindre fastighetsreparationer, rondering, kundkontakter, inköp av materiel. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du utgår från kontoret i Skarpnäck.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Tillsyn och skötsel på plats i fastigheterna som man ansvarar för
  • Ronderingar och avrapportering i system
  • SBA arbete
  • Reparation och underhållsåtgärder, inne i lägenheter samt allmänna utrymmen.
  • Daglig kontakt med kunder, verksamhet, kollegor och leverantörer.
Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och kan möta våra kunders behov – du gillar att ge god service i alla lägen. Du är tekniskt intresserad och tycker om att lösa praktiska uppgifter. Det är även viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel/drift/förvaltning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi önskar att du har erfarenhet inom området el, VVS eller bygg. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla inom Riksbyggen ser vi gärna att du har viss datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Vi erbjuder en trevlig, vänskaplig och dynamisk arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utveckla dina färdigheter. Vi värdesätter våra anställdas välbefinnande och erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova tel. 073 533 29 05 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!  Är du nyfiken på hur det är hos oss? 
Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team på Riksbyggen i Stockholm! Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
12
-
29
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet