Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till SKB - Stockholms Kooperativa Bostadsförening

Vi söker en fastighetsskötare till SKB:s fastigheter i Tensta
Har du erfarenhet av fastighetsskötsel och vill arbeta hos Stockholms största privata hyresrättsaktör? Trivs du i en självständig roll och har ett gott öga för service? Då kan du vara rätt person för tjänsten! Hos SKB får du möjligheten att arbeta i en öppen och trivsam miljö med trevliga kollegor som har en stor gemenskap och vänskaplig stämning. 

Om SKB
Idag äger och förvaltar SKB över 8 300 lägenheter i Stockholms stad samt i fem kringliggande kommuner. Det gör SKB till den största privata hyresrättsaktören i Stockholm. SKB föddes för över hundra år sedan ur viljan att tillsammans skapa ett bättre boende i ett snabbt växande Stockholm.
SKB är en evighetsförvaltande fastighetsägare och en ansvarstagande arbetsgivare som värnar om medarbetarnas hälsa och kompetensutveckling. Drygt 140 medarbetare arbetar bl.a. med fastighetsförvaltning, drift, hantverk och ekonomi. SKB verkar för att alla medarbetare ska känna att de både utvecklas och utmanas i sitt arbete.

Om tjänsten
I rollen som fastighetsskötare hos SKB får du arbeta i en självständig roll där du får eget ansvar för en fastighet. SKB har 324 lägenheter i Tensta fördelade på tre kvarter – Dyvinge, Drevinge och Järinge.
Du kommer att ingå i ett team på totalt tre fastighetsskötare som är uppdelade mellan fastigheterna.

Följande arbetsuppgifter ingår:
  • Ronderingar
  • Akut och planerat underhåll
  • Löpande reparationer i lägenheter samt allmänna ytor
  • Utemiljö, trädgårdsskötsel
  • Snöröjning och halkbekämpning
  • Trapphusstädning
  • Vara behjälplig vid besiktningar tillsammans med förvaltare
  • Kontakt med underentreprenörer
  • Kontakt med hyresmedlemmar

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Huvudkontoret ligger på Drottningholmsvägen 320 i Abrahamsberg men som fastighetsskötare utgår du från kontoret på Järingegränd 7 i Tensta.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsskötsel samt grundläggande kunskaper inom enklare reparationer/justeringar. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi ser det som meriterande om du som sökande är utbildad fastighetsskötare eller har en bakgrund inom bygg eller som snickare. Har du god system- och datorvana ser vi även det som meriterande.

Om dig
SKB lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Därför ser vi att du har ett gott ordningssinne samt en god förmåga att bemöta hyresmedlemmar. Vi ser även att du är serviceinriktad, utåtriktad och flexibel. Det är viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och och att du tar stort ansvar för ditt arbete.

Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för SKB:s räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av SKB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Frida Lundqvist på telefonnummer: 073-526 33 29 eller via e-post: frida@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
08
-
01
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet