Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetsskötare till Stockholm & Norrtälje

Serviceinriktad fastighetsskötare till fastighetsbolag i Stockholm & Norrtälje
Nu söker vi dig som är redo att ta sig an utmaningen som fastighetsskötare till Kopparhus i Stockholm/Norrtälje. I den här rollen är det en fördel om du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och du får gärna vara både självgående och serviceinriktad. Välkommen till en trevlig arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar hela företaget! 

Om Kopparhus AB
Kopparhus AB är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyresbostäder och kommersiella fastigheter i Stockholm, Danderyd, Täby, Sollentuna och Roslagen. Koncernen äger 37 fastigheter om ca 60 000 kvm. Vår målsättning är att bibehålla en trevlig och seriös relation med samtliga hyresgäster, boende och lokalhyresgäster med fokus på långsiktigt ägande. Vi värnar om liten som stor och att alla ska trivas.

Hur ser en arbetsdag ut?
Som fastighetsskötare hos Kopparhus kommer du att ansvara för drift och skötsel i dina fastigheter som är belägna i både Stockholm och Norrtälje.

I rollen ingår bland annat:
 • Rondering av fastigheterna för att förebygga eventuella brister och fel, samt felavhjälpande åtgärder i både lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen
 • Filterbyten i fläktrum, rensning av avlopp, byte av kranar, WC stolar samt tunga lyft kan förekomma
 • Hantera inkommande felanmälningar via telefon och systemet Vitec
 • Ansvar för brandskydd och tillsyn av energiförbrukning
 • Daglig kontakt med hyresgäster

Vi tillhandahåller en servicebil som du använder i ditt arbete. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning på 6 månader. Du utgår från kontoret i Täby eller Norrtälje.

Vem söker vi för tjänsten?
För att trivas hos Kopparhus och i rollen som fastighetsskötare bör du vara en person med ett prestigelöst förhållningssätt som har förmågan att arbeta både självständigt med eget ansvar och i nära samarbete med dina kollegor. Din förmåga att driva dina processer och frågor på ett självständigt och strukturerat sätt värdesätts högt. Du har en hög servicenivå och en god kommunikationsförmåga.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har följande:
 
 • Gymnasial utbildning eller motsvarande
 • B-körkort
 • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll alt. erfarenhet via relevant utbildning så som fastighetsskötare/tekniker
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet Vitec Teknisk Förvaltning
 • Meriterande om du har kunskaper inom VVS samt undercentraler

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kopparhus AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Lundqvist via tel. 073-526 33 29 alt. via e-post: frida@isakssonrekrytering.se. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
 
Ansök här
Titel
Fastighetsskötare
Stad
Täby
Sista ansökningsdatum
23
-
01
-
06
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet