Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetstekniker till John Mattson i Stockholm

Fastighetstekniker till John Mattson i Stockholm
Just nu söker vi på Isaksson Rekrytering efter en fastighetstekniker till John Mattson på Lidingö. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar. Är du serviceinriktad, har teknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Då kan det här vara något för dig! Välkommen med din ansökan idag!

Om John Mattson
John Mattson är en bostadsfastighetsägare med cirka 4 400 hyreslägenheter samt kommersiella lokaler och tomträtter i Stockholmsregionen; Lidingö, Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Vår ambition är att fortsätta växa i bra marknadslägen i Stockholmsregionen. I juni 2019 blev vi ett börsnoterat bolag och finns noterat på Nasdaq Stockholms huvudlista. För mer information besök https://www.johnmattson.se

Om tjänsten som fastighetstekniker
Som fastighetstekniker är du John Mattsons ansikte utåt och ansvarar för att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda i sin boendemiljö. Du kommer att avhjälpa fel efter anmälan från hyresgästerna vilket innebär att du kommer genomföra ronderingar, tillsyn, inre och yttre skötsel och felavhjälpande underhåll samt enklare reparationer i fastigheterna. Du är en del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för hyresgästerna bästa, där var och en också har ett eget ansvar för fastigheterna som representant för John Mattson. Du rapporterar till ansvarig fastighetsförvaltare. Du kommer att utgå och arbeta med fastigheterna på Lidingö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Felsöka och utföra enklare justeringar och reparationer efter inkomna felanmälningar samt veta när en specialist behöver anlitas

 • Planera och utföra lägenhetsbesiktningar vid in- och utflyttningar

 • Utföra systematisk tillsyn och rondering av fastigheterna

 • Delaktig i att ta fram förslag till underhållsplanen för fastigheterna

 • Kontakt med hyresgäster avseende felanmälningar och enklare hyresgästärenden

 • Utföra/beställa underhåll i lägenheter, lokaler och på fastigheterna i övrigt i samråd med förvaltare


Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker söker vi dig som är serviceinriktad, kommunikativ och driven som person. Du är trygg i din kompetens och vågar ta egna beslut. Vidare ser vi gärna att du är självständig och ser vad som behöver göras. Eftersom rollen innebär daglig kontakt med hyresgäster är det viktigt att du har en social förmåga.

Vi önskar även att du följande kvalifikationer:

 • Avslutad gymnasieutbildning och/eller en yrkesutbildning inom till exempel bygg eller fastighet

 • Du är allmänt händig och har en grundläggande förståelse av boende och fastighetsskötsel

 • Erfarenhet av kundkontakt

 • God datavana då vi arbetar i ett digitalt ärendehanteringssystem

 • Administrativ förmåga

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

 • B-körkort

Vi ser det som meriterande ifall du tidigare har arbetat i en liknande roll och/eller utbildning inom i el, VVS eller ventilation. 

Vi erbjuder
Välkommen till en attraktiv arbetsplats med sunt klimat och stort eget ansvar. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en organisation med engagerade medarbetare. Vår företagskultur präglas av öppenhet, generositet och professionalitet.

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för John Mattsons räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av John Mattson. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Frida Lundqvist på telefonnummer: 073-526 33 29 eller via e-post: frida@isakssonrekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här
Titel
Fastighetstekniker
Stad
Lidingö
Sista ansökningsdatum
23
-
09
-
08
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet