Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetstekniker till Konstepidemin i Göteborg

Drömmer du om att vara en del av ett dynamiskt och kreativt team? Vill du ha en nyckelroll i att vårda och underhålla en av Göteborgs mest spännande kulturdestinationer? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Konstepidemin söker en passionerad och kompetent fastighetstekniker som vill vara med och forma vår framtid. Ta chansen att bli en del av vårt engagerade team och bidra till att skapa en unik kulturupplevelse för Göteborgs invånare och besökare. Välkommen med din ansökan till Isaksson Rekrytering! 

Konstepidemin är ett konstnärsdrivet kulturcentrum och ateljéförening i Göteborg. Det är en av Sveriges största arbetsplatser för konstnärer i det fria kulturlivet. Här arbetar över 125 utövare från olika konstområden, allt ifrån bildkonstnärer till skulptörer, författare, musiker, filmskapare, skådespelare m.m. Konstepidemin fungerar som en plattform för konstnärliga projekt och utbyten – lokalt, nationellt och internationellt.

Konstepidemin ligger vid Linnéplatsen i centrala Göteborg och består av 14 byggnader omgivna av en stor park. Området var tidigare Göteborgs Epidemisjukhus men blev 1987 omvandlat till ett konstnärsdrivet kulturcentrum. Här finns nu ateljéer, lokaler för utställningar, teater, musik och pedagogisk verksamhet samt en restaurang och lokaler för gemensamma möten. För mer information besök vår hemsida Konstepidemin

Ditt uppdrag som fastighetstekniker
Vi söker nu en engagerad och självständig fastighetstekniker som kommer att vara en nyckelperson i att bevara och underhålla våra vackra och mångsidiga fastigheter och parkområde. Som fastighetstekniker på Konstepidemin kommer du att spela en central roll i att säkerställa att våra lokaler och omgivningar är i bästa skick och redo att välkomna våra medlemmar och besökare. Detta är en deltidstjänst om 50%, vilket innebär att arbetstiden motsvarar hälften av en heltidsanställning.

Urval av arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Ta emot, utvärdera och följa upp felanmälningar, både internt och gentemot Stadsfastigheter

 • Ansvara för inomhusunderhåll, parkområdets skötsel och praktiskt arbete inom föreningen

 • Hantera och övervaka värmesystemet, ventilationen och avfuktaren

 • Delta i och genomföra Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA)

 • Koordinera och anlita hantverkare när behov uppstår

 • Fungera som kontaktperson för Stadsfastigheter och externa leverantörer för fastighetsrelaterade frågor och underhållsarbeten

Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som har en förmåga att bygga och utveckla starka relationer, både internt och externt. Du trivs i utmanande situationer och tar självsäkert beslut även när informationen är begränsad. Som en skicklig problemlösare är du inte rädd för utmaningar och använder din analytiska förmåga och kreativitet för att hitta innovativa lösningar. Dessutom är du en initiativtagare, redo att ta ledningen och driva våra arbetsuppgifter och ansvarsområden mot framgång.

Dessa personliga egenskaper är avgörande för att trivas och lyckas i rollen som fastighetstekniker, och du kommer att spela en viktig roll i att bibehålla och förbättra Konstepidemins fastigheter och omgivningar på ett positivt och engagerande sätt.

Vi önskar att du har följande kvalifikationer:

 • Arbetslivserfarenhet som fastighetstekniker och/eller fastighetsskötare

 • Kunskaper inom värme, ventilation och avfuktare

 • Grundläggande datakunskaper och förmåga att arbeta digitalt

 • Grundläggande engelska kunskaper

 • B-körkort

Vi ser det som meriterande ifall du har utbildad inom teknik, fastighet eller annat relevant område eller om du har arbetat med äldre byggnader.

Vi erbjuder:

 • Ett spännande och kreativt arbetsområde med möjlighet att bidra till Göteborgs konstnärliga samhälle

 • Ett engagerat och stöttande team av kollegor

 • En arbetsplats med unika kulturella och konstnärliga aktiviteter


Ansökan och kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Svetlana Fedorova tel. 073 533 29 05 för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2/12/23, så ansök redan idag!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI). https://www.isakssonrekrytering.se

Ansök här
Titel
Fastighetstekniker
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
24
-
02
-
29
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Deltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Svetlana Fedorova
Tipsa någon om jobbet