Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetstekniker till Lassila & Tikanoja i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär inom hållbar facility management som fastighetstekniker hos Lassila & Tikanoja och spela en viktig roll i att säkerställa en stabil sjukhusdrift på Gamla Karolinska i Solna. Om du har tidigare erfarenhet och kompetens inom fastighetsteknik, ansök idag och bli en värdefull del av vårt dedikerade team!

Om Lassila & Tikanoja
Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1400 medarbetare och omsatte under 2021, 1,4 miljarder SEK. Sverige är uppdelat på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. För mer information besök vår hemsida Länge leve fastigheten! - L&T (l-t.se).

Ditt uppdrag som fastighetstekniker
I denna roll kommer du arbeta inom sjukhusområdet Gamla Karolinska i Solna, där du hanterar både äldre och modern teknik. Fastighetsområdet är lika stort som Gamla Stan och tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta förebyggande med att säkerställa en trygg och stabil sjukhusdrift.

En stor del av ditt arbete innebär att du genomför fastighetsrundor/ utför rondering där du inspekterar och servar olika delar av sjukhusets fastigheter tex genomföra filterbyten, smörjning samt rapportera om eventuella underhållsbehov. En del av dessa underhållsåtgärder blir projekt inom förbättring/ utveckling som du kommer att arbeta med.

Vem söker vi för tjänsten?
Vi söker dig som tycker om att arbeta med fastigheter och har ett par års erfarenhet av att arbeta med fastighetsunderhåll. Du får gärna ha en bredd i dina kunskaper inom värme, kyla, ventilation och tycka om att arbeta med underhåll och förebyggande åtgärder. Vi ser det som en fördel om du bor i norra Stockholm.

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter:
  • Utbildning som fastighetsskötare/tekniker eller hantverkare inom el, vvs, energi alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst 3 års erfarenhet som fastighetstekniker
  • Erfarenhet av att jobba i tekniskt utmanande miljöer såsom sjukhus, industri, kommersiella fastigheter
  • Erfarenhet av att jobba mot serviceavtal
  • Goda kunskaper om fastighetsteknik. Självständigt kunna utföra tillsyn, skötsel och underhåll på objekt inom fastigheterna
  • God förståelse för hur tillsyn- och skötselåtgärder påverkar underhållsbehovet
  • Kunskaper av att jobba i administrativa system
  • God svenska i tal och skrift

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB och Lassila & Tikanojas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076 000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). För mer information besök https://www.isakssonrekrytering.se
Ansök här
Titel
Fastighetstekniker
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
01
-
31
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet