Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetstekniker till Resona Utveckling i Stockholm

Är du en problemlösande person på jakt efter en tjänst där du får använda dina tekniska kunskaper inom drift, underhåll och skötsel av fastighetstekniska system? Resona söker just nu en självgående fastighetstekniker till sin verksamhet i Stockholm. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Om Resona
Resona är ett fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar en mix av bostadsrätter och hyresrätter. Med fokus på innovation och hållbarhet vill Resona bygga ett bättre Sverige.
Vår portfölj innehåller över 3 500 lägenheter i elva kommuner – från Staffanstorp i söder till Åre i norr. Vi tar ansvar för hela förädlingskedjan, från affärsutveckling, projektutveckling och entreprenad till förvaltning. Resona bygger i egen regi och förvaltar själva de hyresfastigheter som uppförs. Det ger stora möjligheter att arbeta smartare och mer hållbart i varje moment.

Om tjänsten som fastighetstekniker
Som fastighetstekniker är du Resonas ansikte utåt och kommer självständigt arbeta med nyproducerade hyresbostäder och kommersiella lokaler såsom kontor, restaurang, butiker och gemensamhetsboende i Järfällaområdet. Du kommer att utgå från kontoret i Barkarbystaden.

I rollen som fastighetstekniker kommer du att ansvara för felanmälan, tillsyn och skötsel, felavhjälpande underhåll, rondering, SBA samt energiuppföljning i våra fastigheter. Fastigheterna är tekniskt avancerade med bergvärme, solceller och FTX-ventilation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Hantera felanmälan samt återrapportering till hyresgäster
  • Planera och utföra lägenhetsbesiktningar vid in- och utflyttningar
  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll på värme, ventilation samt styr- och reglersystem
  • Rondering inklusive SBA
  • Energiuppföljning
  • Delaktig i att ta fram förslag till underhållsplanen för fastigheterna

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som fastighetstekniker söker vi dig som är kommunikativ, lösningsorienterad och van vid att jobba med avancerad teknik. Du är trygg i din kompetens och samtidigt öppen för nya arbetsuppgifter.  Eftersom rollen innebär daglig kontakt med hyresgäster är det viktigt att du har en social förmåga. Vidare ser vi gärna att du är serviceinriktad, ansvarstagande och kan ta egna initiativ.


Vi önskar även att du följande kvalifikationer:
  • Relevant utbildning som fastighetstekniker, drifttekniker alternativt motsvarande yrkeserfarenhet
  • Minst tre års erfarenhet som fastighetstekniker eller drifttekniker med liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper inom fastighetstekniska system som VVS, drift, styr och regler
  • God erfarenhet av att arbeta med kunder och hyresgäster
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet som VVS- eller värmepumpstekniker.

Kontaktuppgifter och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Resona med Isaksson Rekrytering. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult, Josefin Chapovalova, via josefin@isakssonrekrytering.se eller 076-000 11 97. Vi behandlar ansökningar löpande så sök nu. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Besök https://www.isakssonrekrytering.se för mer information.
Ansök här
Titel
Fastighetstekniker
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23
-
10
-
05
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Josefin Chapovalova
Tipsa någon om jobbet