Ansök här
REFERENSUPPDRAG - TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Fastighetstekniker till Triennium Stockholm AB

Nu behöver Trienniumgruppen fler medarbetare med ett genuint intresse för fastigheter, kvalitet och ett gott hantverk. Vi söker två fastighetstekniker för olika kunduppdrag i Stockholm. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med brett inom teknisk förvaltning och fastighetsskötsel, med målet att hålla våra kunder nöjda. Skicka in din ansökan till Isaksson Rekrytering redan idag och ta första steget mot en spännande karriärmöjlighet!

Trienniumgruppen finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi sköter den tekniska förvaltningen av våra kunders fastigheter. Gruppen omsätter i bolagen Triennium Fastighetsentreprenad, FastighetsCompetens i Norrland, Triennium Stockholm, Triennium Mitt och Triennium Syd drygt närmare 300 miljoner med bra resultat. Trienniumgruppen ingår i den finska koncernen Alltime Group OY. För mer information besök https://www.triennium.se

Uppdragen som fastighetstekniker
Vi söker två fastighetstekniker för olika positioner inom våra kunduppdrag. Den första positionen passar dig som har fallenhet för en ledande roll, som är redo att på sikt ta över ansvaret vid en av de större galleriorna i Stockholm och växa in i en mer ansvarsfull roll.
Den andra rollen riktar sig mot en mer traditionell fastighetstekniker som kommer att ingå i vår fastighetsgrupp och hantera en egen portfölj, med uppgifter som reparationer och förslag på förbättringsåtgärder runt om i Stockholm. Du startar din arbetsdag hemifrån med servicebil.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Rondering och skötsel av fastigheterna
  • Funktionstest, felsökning, reparationer och underhåll inom ventilation, el, VVS, bygg
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation
  • Kalkylera vanligt förekommande reparationer och åtgärder
Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående, gillar service och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Urval kommer att ske löpande.

Vi önskar även att du har följande erfarenheter och kompetenser:
  • Minst två års erfarenhet i en roll som fastighetstekniker, ventilationstekniker, elektriker, VVS-montör, snickare eller liknande, där likartade arbetsuppgifter ingått
  • Vi ser gärna att du har lämplig utbildning inom området alt. relevanta kurser
  • All rapportering sker i dator och i mobil, så erfarenhet av datoriserade program för rapportering är önskvärt
  • B-körkort är ett krav
Ansökan och kontaktuppgifter:
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen att kontakta ansvarig senior rekryteringskonsult Frida Lundqvist på tel. 073-526 33 29  för mer information om tjänsten. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 21 mars 2024.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv
Ansök här
Titel
Fastighetstekniker
Stad
Solna
Sista ansökningsdatum
24
-
04
-
26
Sektor
Privat
Branch
Fastighet
Tjänst
Heltid
Anställningsform
Rekrytering
Kontaktperson
Bild på kontaktperson
Frida Lundqvist
Tipsa någon om jobbet